Populær

Turbine

1/2-times hækling

239 kr  239 kr

Tror du, at du har for travlt til at hækle? Tro om igen! Med bogen “½-times hækling” kan du udtrykke din kreativitet i en travl hverdag.

I denne nye rigt illustrerede hæklebog finder du 60 inspirerende hækleprojekter, der alle kan færdiggøres på en halv time eller mindre. I bogen findes opskrifter til både begynderen og til den mere øvede hækler. Der er opskrifter på små, sjove eller nyttige ting, du kan hækle til dig selv, eller bruge som fine og personlige gaver - også selvom det er i sidste øjeblik :-)

På bare en halv time kan du for eksempel hækle:

- Dekorative frugter, blade go snefnug til at give dine puder, din håndtaske eller dit tørklæde et friskt pust. Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan bruge de hæklede motiver til.
- Søde og sjove dyremotiver - til pynt og til udklædning, både for børn og voksne.
- Fine og praktiske ting til dit hjem - med en regnbuefarvet, hæklet kopholder behøver du aldrig brænde fingrene igen.
- Du kan også hækle smarte urtepotteskjulere eller sjove kanin- og ugleæggevarmere, som med garanti vil give den mest morgensure et smil på læben.
- Varme vinteraccessories. Pift den mørke vinter op med en elegant og varm klokkehat inspireret af tyvernes mode. Eller hvad med et smukt tørklæde til at holde kulden fra halsen?

Forfatteren bag, Carol Meldrum, er tekstildesigner, underviser og forfatter til mange populære strikke- og hæklebøger. Hun har arbejdet som designer for flere modefirmaer i England såvel som for det internationalt anerkendte garnfirma Rowan.

Forfatter: Carol Meldrum
128 sider - Udgivet i 2014

Skriv en anmeldelse

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv