Populær

Turbine

200 Fair Isle-mønstre

229 kr  229 kr

En omfattende guide til 200 smukke Fair Isle-mønstre

De 200 strikkeprøver i denne bog spænder over alt fra enkle peerie mønstre til komplekse OXO mønstre og vil begejstre og inspirere både nye og erfarne strikkere.

Mønstrene er opdelt efter antal pinde og masker, og hvert mønster er ledsaget af et smukt foto i naturlig størrelse, et traditionelt diagram i sort-hvid, et i diagram i farver, et diagram i farvevariation og et diagram med forslag til en dækkende mønsterrapport.

Mønsteroverblikket indeholder små billeder af alle 200 mønstre sat op ved siden af hinanden og gør det let for dig at vælge det perfekte mønster til dit projekt. Mary Jane Mucklestone giver dig gode tips til farvevalg, så du kan vælge de helt rigtige farver til dit projekt. Bogen indeholder også information om alle de basisteknikker, som du skal bruge for at strikke Fair Isle-mønstre, herunder hvordan du strikker rundt, strikker med to farver på én gang, retter fejl og klipper op i dit strik.

Om forfatteren:
Mary Jane Mucklestone er en strikkedesigner, som er kendt for sine innovative designs indenfor Fair Isle og andet tofarvestrik, og hendes designs er udgivet i et imponerende udvalg af strikkebøger og blade.

Forfatter: Mary Jane Mucklestone
Sider: 208
Udgivelsesdato: 25. september 2015
Sprog: Dansk
Forlag: Turbine

Skriv en anmeldelse

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv