Populær

Turbine

300 strikkemønstre

299,95 kr  299,95 kr

Her er bogen, som er svær at undvære for strikkeren, der gerne vil designe sit eget strik. Bogen indeholder 300 strikkemønstre, der kan kombineres på et utal af måder. Der er inspiration at hente til dét bærestykke på trøjen, som ikke lige er fundet endnu, til den afsluttende kant eller til babytæppet.

Du kan designe din egen hue - der er mønstre med tal, bogstaver, hjerter og blomster - og meget, meget mere. 

Der er ikke tale om faste opskrifter, men om mønstre, som du kan kombinere og sætte sammen til din helt egen opskrift. Til hvert mønster er der et foto, der viser, hvordan resultatet kommer til at se ud, samt et diagram og en indikation af sværhedsgraden i mønsteret. Mønstrene spænder over alle teknikker: fra ret og vrang til hulmønstre, videre til Jacquard og alt det, der måtte befinde sig derimellem. 

Lesley Stanfield og Melody Griffiths, som står bag “300 strikkemønstre”, er begge rutinerede strikkere og har udgivet flere strikkebøger, der på pædagogisk vis tager både nybegynderen og den rutinerede strikker ved hånden. I “300 strikkemønstre” præsenterer de både de klassiske mønstre og helt nye mønstre, som ikke findes i andre samlinger. 

Forfattere: Lesley Stanfield, Melody Griffiths
190 sider - Udgivet i 2014

Skriv en anmeldelse

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv