Hobbii

Statement Mulepose - Yarn is a Big Hug in Disguise

Har du projekttasker nok derhjemme? Ja, egentlig? Måske?

Her på kontoret er vi ret overbevist om at man ALDRIG kan have projekttasker nok - medmindre man er en 100% monogam strikker/hækler selvfølgelig.

Og nu har chefen lige bestilt disse flotte muleposer lavet af bomuld/bomuldscanvas, som er perfekte til dine mellemstore og større projekter. Der er plads til alt fra et stort sjal til en sweater.

Selvfølgelig er du også velkommen til at bruge tasken til indkøb eller som dagligdags taske, for den er kraftig og kan holde til lidt af hvert.

Tasken har en lille inderlomme, som består af tre små lommer, som du kan stikke nogle korte udskiftelige rundpinde og wires i, samt en lomme, som lukkes med lynlås. Inderlommen med lynlåsen måler i alt ca. 19 x 18 cm.

Du kan få tasken med tre forskellige statements på. Bare vælg den, du føler passer bedst til dig eller den, der skal have den i gave. Eller snup én af hver - for man KAN jo ikke have nok projekttasker!

Psst: Vi kan varmest anbefale at du stryger posen før brug (gerne på vrangsiden). Så bliver den helt rynkefri og dejlig blød.

Højde (inkl. hank): ca. 71 cm
Højde (ekskl. hank): ca. 45 cm
Bredte: ca. 43 cm

Der er ingen anmeldelser for produktet.                    

Skriv en anmeldelse

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv