SPAR 42%

Detaljer om garnet

Kategori 72 timers-tilbud - Slutter torsdag!
Brand Hobbii
Indhold 100% bomuld
Vægt 200 g
Længde 800 m
Anbefalede pinde 2,5 - 3,5 mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm = 25 m x 34 p
Garngruppe Fine
Vaskeanvisning Maskinvask 30ºC / Må ikke tørretumbles
Hashtag #hobbiidahliasummer

Hobbii

Dahlia Summer (Limited Edition)

Fine100% Bomuld

Vælg farve:

I elsker vores nye klassiker Dahlia. Derfor har vi i år lavet en sommerversion af Dahlia: Lav et sjal, en overdel, en t-shirt, nogle dejlige shorts eller en fin kjole til barnebarnet i lækre pastel sommerfarver. Dahlia Summer kommer i 5 herlige farvekombinationer, som minder om sol, strand, hav og varm sommerregn.

Og her er lidt mere information om selve garnet:

Hobbii Dahlia Summer er det perfekte “cake-garn” med de flotte lange farveskift. Garnet består af fire tynde bomuldstråde med gradvise farveskift, så du får de flotteste farvespil i dine strikkede eller hæklede projekter.

Alle farvevariationerne i Dahlia Summerer nøje sammensat for at give de smukkeste farveudtryk. De gradvise farveskift giver nærmest en dip-dye effekt, som især kommer til sin ret i hæklede eller strikkede sjaler. Garnet er dog også perfekt til andre projekter som tæpper, tørklæder eller tøj til både børn og voksne.

Hobbii Dahlia Summer består af 100 % ren bomuld og kommer i store nøgler af 200 gram, så der går cirka ét nøgle til et sjal. Det bløde bomuld gør garnet helt perfekt til sjaler, da bomuld har en smule tyngde. Det giver sjalet et smukt og naturligt fald, når det tages i brug.

Du kan selv justere farveoplevelsen, når du arbejder med Hobbii Dahlia Summer. Garnet er designet med en ”easy start” fra garnets midte, men du også give dit projekt et helt anderledes udtryk ved at starte udefra. Det vil ændre farveskiftet så et garnnøgle, der for eksempel går fra lys til mørk, i stedet går fra mørk til lys.

Tip: Du kan gøre et mere overskueligt at arbejde med fire tråde ved at køre dem igennem en lille perle før garnet tages i brug. På den måde vil alle tråde følges ad under hele arbejdet.

Garnet er OEKO-TEX® certificeret (nr. 1976-294). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/.


Marie

Jeg er helt vild med farvesammensætningen i disse garner. Super søde og sommerlige. Jeg er begyndt på et sommersjal og kan næsten ikke vente til jeg kan se det endelige resultat.


Mathilde

Lækkert garn og flotte farver😍


Heidi

Det er så lækkert garn. Elsker de fine sommerfarver.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Detaljer om garnet

Kategori 72 timers-tilbud - Slutter torsdag!
Brand Hobbii
Indhold 100% bomuld
Vægt 200 g
Længde 800 m
Anbefalede pinde 2,5 - 3,5 mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm = 25 m x 34 p
Garngruppe Fine
Vaskeanvisning Maskinvask 30ºC / Må ikke tørretumbles
Hashtag #hobbiidahliasummer

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv