Go Handmade

9 Hæklede Dyr (Amigurumi)

99 kr  99 kr

9 hæklede dyr kommer fra danske Go Handmade, og er baseret på dyrene fra deres "Helmut & Friends" kollektion. Bogen er fyldt med fine billeder, der gør det til en sjov og hyggelig beskæftigelse at hækle de søde dyr. 

I bogen møder vi, udover flodhesten Helmut, alle hans venner: kaninerne Ili Pika og Pika Jr., koen Dorte, grisen Hillary, fåret Helene, hunden Fido, giraffen Gunilla, aben Jimmi og dragen Jonas. 

Det er tydeligt at se, at Hanne Tolberg, der står bag Go Handmade, har lagt masser af tid og kærlighed i denne bog, da alle dyrene er enormt rige på detaljer, og ikke mindst har fået deres egen, unikke personlighed. Derfor egner de sig også både som legetøj til børn, til pynt derhjemme, eller som værtindegave. 

I bogen er der brugt en hæklenål i størrelse 2.5 mm. Der er hæklet med 100% bomuldsgarn løbelængde 155 meter/50 g. Vi kan anbefale at bruge Cotton 8/4Drops Loves You 7 eller Cotton Junior til opskrifterne.

Bogen henvender sig til nybegyndere såvel som garvede hæklere. Forrest i bogen findes der nemlig instrukser omkring hæklefasthed og anbefalet udstyr, samt forklaringer på, hvordan du monterer de forskellige dele. Desuden måler bogen kun 20 x 20 cm, så du ubesværet kan have den med på farten. 

Klik her for at se andre bøger fra Go Handmade.

Forfatter: Go Handmade
48 sider - Udgivet i 2016
Sprog: Dansk

ISBN: 978-87-999037-5-7

Skriv en anmeldelse

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv