Find din favorit her   🌸 Juni-udsalg 🌸   Spar op til 67%

Hobbii

Acacia

Light 51% Akryl, 49% Bomuld

Tilbuddet udløber om:
0dd 0tt 0mm 0ss
Spar 18 kr. 31 kr. 49 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Brand:
  Hobbii
 • Indhold:
  51% akryl, 49% bomuld
 • Vægt:
  100 g
 • Løbelængde:
  250 m
 • Garngruppe:
  Light
 • Anbefalede pinde:
  4 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 22 m x 30 p
 • Anbefalet hæklenål:
  3,5 mm
 • Vaskeanvisning:
  Maskinvask 40ºC / Må ikke tørretumbles / Tørres fladt.
 • Hashtag:
  #hobbiiacacia

Acacia er et herligt, blødt blandingsgarn i bomuld og akryl. Bomulden bidrager med god åndbarhed og stor komfort, mens akrylen gør garnet lettere og mere formstabilt. En perfekt kombination, hvor både akryl og bomuld får lov at vise sine bedste egenskaber. 

Bomuldsindholdet gør garnet en anelse mere fast i fibrene, så det er nemt at arbejde med, både i strik og hækling. Det er nemt at få maskerne til at lægge sig pænt og jævnt. Vi glæder os til at lave fine sommerbluser i pastel toner, men Acacia er glimrende hele året, fx i langærmede trøjer og cardigans.  

Farverne er ekstra smukke, fordi de sarte nuancer opstår som en let meleret effekt, når bomuld og akryl indfarves forskelligt. Det bidrager til at give et stemningsfuldt og klassisk udtryk med et særligt farvespil. 

Acacia er blødt og fuldstændig kradsefrit, og kan naturligvis maskinvaskes, så det er nemt at holde pænt. Det er også et godt valg, hvis du vil bruge garn uden animalske fibre – eller hvis du oplever gener fra uld.

Garnet er OEKO-TEX® certificeret (nr. 2076-311). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/.

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (20)

Sophie

Kære hobbii,
Dette garn var virkelig den største overraskelse I nogensinde kunne havde givet mig. Da jeg bestilte det regnede jeg med at det ville blive bare en af mange, men dette garn er virkelig enestående det har virkelig gjort strikning til en sjovere aktivitet, end det allerede er. Det er en af mine go tos og det vil det være fra nu af og til evighed.
Kæmpe krammere og knus fra den glade Sophie🤩


Birgit Barreth

Det er så lækker en kvalitet, jeg blev meget overrasket , selvom det godt kan finde på at dele sig, men når man er opmærksom på det, så giver det ikke problemer. Det er dejligt at arbejde med og holder faconen perfekt . Det er ikke sidste gang jeg køber det garn, jeg vil varmt anbefale det.


Nanna

Så lækkert garn! Er normalt ikke vild med akryl garn, men det her er så blødt og smukke farver. Vil helt klart købe det igen til et andet projekt. Bruger det pt til et tæppe.


Michelle

Skønt at hækle i, og virkelig en lækker kvalitet. Jeg var meget overrasket over dette garn, og jeg kommer helt bestemt til at bruge det igen!


Sine

Mit nye yndlingsgarn. Jeg er dybt positiv overfor garnet. Smørblødt og ikke så tungt som ren bomuld.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv