SPAR 20%

addi

Lace Rundpinde

Vælg Længde / Tykkelse

addi Lace Rundpinde med ekstra lange, tynde og spidse (men ikke for spidse!) ender til fine garner og fine strikketeknikker. Den længere spids og den glatte overflade gør det nemmere at fange maskerne i selv det fineste garn, og det er derfor det perfekte valg, hvis du kan lide at strikke hurtigt og behageligt. Og herved selvfølgelig opnå flotte resultater! Denne Rundpind er velegnet til finere strik. 

addi Lace Rundpind har en stærk, fleksibel, rød wire, og perfekte overgange mellem pind og wire, som gør at garnet glider som en drøm.

addi har deres hovedsæde i Tyskland og deres produkter er ligeledes produceret i Tyskland. Med addis redskaber er du garanteret kvalitet med en lang holdbarhed! Pindene er nikkelfri og kan sagtens bruges af allergikere.

Materiale: Nikkelfri messing belagt med hvidbronze
Længde:  40 cm - 60 cm - 80 cm 
Størrelser: 2,0 - 2,25 - 2,5 - 2,75 - 3,0 - 3,25 - 3,5 - 3,75 - 4,0 - 4,5 - 5,0 - 5,5 - 6,0 - 6,5 - 7,0 - 8,0 mm

Meget praktisk har addi valgt at trykke både længde og størrelse direkte på kablet.


Camilla

Jeg købte nogle af disse i størrelse 2,25mm, da jeg længe gerne har villet prøve dem til at strikke strømper via magic loop. Det har været et af de bedste køb jeg har gjort mig til dette formål. Garnet glider nemt over samlingen mellem kabel og pind og kablet er blødt og medgørligt. Jeg vil klart anbefale disse rundpinde :)


Julie

Det her er min absolutte yndlings strikkepind! De er så rare at holde på, wiren er smidig og glat, og maskerne glider bare helt perfekt rundt på pinden. Det er de bedste pinde jeg har prøvet, og jeg skyndte mig at supplere op med manglende størrelser, da jeg så de var på tilbud.


Vicki

Jeg har en rundpind på 3mm og 4,5mm. Garnet glider virkelig godt på pinden. De lange spidser gør det nemt at få fat i garnet. Jeg er nikkel allergiker, så at de er nikkelfri er et stort plus for mig.


Mette

Elsker addi pinde👍 garnet glider nemt på pindene og man mærker ikke overgangen fra wire til pind. Wire er meget fleksibel og kan pakkes meget sammen uden at knække.


Nynne

Efter jeg har prøvet at strikke med Addi-rundpinde strikker jeg ikke med andre. Overgangen mellem wire og strikkepind glider perfekt hver gang.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv