Topbar
FRI FRAGT Spar op til 62% Se tilbuddene her >>

Hobbii

Amigo Giga

Super Bulky 100% HB Polyakryl

GRATIS fragt
Spar 75 kr. 75 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 0 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Brand:
  Hobbii
 • Indhold:
  100% Polyakryl
 • Vægt:
  150 g
 • Løbelængde:
  95 m
 • Garngruppe:
  Super Bulky
 • Anbefalede pinde:
  9 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 9 m x 14 p
 • Anbefalet hæklenål:
  12 mm
 • Hæklefasthed:
  10 x 10 Cm = 7 m x 9 p
 • Vaskeanvisning:
  Maskinvask 30º / Tørretumbles ved lav temperatur
 • Hashtag:
  #hobbiiamigogiga

Amigo Giga er en usædvanlig blød og luftig kvalitet i HB akryl. HB står for high-bulk og beskriver en produktionsteknik, hvor damp og pres får akrylfibrene til at trække sig sammen og krølle, så de bliver mere fyldige. Resultat er en endnu lettere og luftigere akryl, som er behagelig at have på.

Det er både nemt og hurtigt at arbejde med Amigo Giga. Garnet har volumen og er derfor vundet op i store, vamsede nøgler med 150g. Strik og hækl på en tyk 9 mm, så kommer du hurtigt i mål med dine projekter. Det kraftige garn er i øvrigt ekstra begyndervenligt, for når de enkelte masker bliver så store, er det nemt at opdage og rette eventuelle fejl undervejs.

Amigo Giga kan maskinvaskes og er nem at vedligeholde. Garnets tykkelse er oplagt til vamset tilbehør som puder og tæpper, eller fx chunky trøjer, bløde huer og andet tilbehør. Det er fx også et lækkert garn at bruge, hvis du ikke ønsker at bruge garn med indhold af animalske fibre.

Tag i øvrigt et kig på vores øvrige sortiment i Amigo-serien. Der er flere forskellige tykkelser, så du kan finde garn til projekter, der kræver tyndere pinde/ nål. Hele serien fås i mange flotte farver, og den bløde akryl tager godt imod farven under indfarvningsprocessen. Det giver garnet en flot farvedybde, som bevares vask efter vask.


Garnet er OEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret (nr. 2276-367). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/


Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (14)

Maria

Super lækkert garn. Det er blødt, lækkert på huden og farverne er endnu flottere i virkeligheden, end på billedet! I love it!
Jeg anbefaler dog, at man går op i nålestørrelse, end hvad der ellers er anbefalet. Det kommer selvfølgelig også an på, hvilken maske man bruger, men jeg har måttet anskaffe mig en 15 mm nål til dette garn. Ellers bliver arbejdet nærmest til en mur, fordi det bliver så massivt med 9 mm


LONE FRANCISCA

Lækkert blødt garn. Jeg har strikket et halstørklæde i perlestrikning. Det gik hurtigt og resultatet blev flot fordi mønstret bliver meget tydeligt. Garnet bliver hurtigt brugt, da det er meget tykt. Så 2 nøgler går der til et smalt halstørklæde i dette garn.


Karina

Fantastisk lækkert garn !
Nemt at arbejde med.
Er i fuld gang med at strikke et kæmpestort og varmt sofa "putte-tæppe" til de kolde vinteraftener 💕
Et blødt garn, som jeg kun kan anbefale til alverdens projekter 👍


Tine

Til trods for sommer varmen - strikker jeg hals rør i dette skønne garn.
Det er nemt og blødt at arbejde med.
Det går fantastisk hurtigt, når garnet er så tykt.
Det er absolut ikke sidste gang, jeg vil bruge dette garn.


christina

Jeg har lavet tæpper i dette garn og det går virkeligt hurtigt pga tykkelsen. Det er nemt at hækle med og tråden deler sig ikke. Elsker de dejlige duche farver. I love it!


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv