SPAR 50%

Detaljer om garnet

Brand Hobbii
Indhold 100% HB akryl
Vægt 50 g
Længde 100 m
Anbefalede pinde 5 - 5,5 mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm = 17 m x 24 p
Garngruppe Medium
Vaskeanvisning Maskinvask 30º / Tørretumbles ved lav temperatur
Hashtag #hobbiiamigoxl

Hobbii

Amigo XL

Medium100% HB Akryl

Vælg farve:

Amigo XL er af den vidunderlige type garner, der er så nemme at arbejde med, at de flyver henover pind og nål. Den er blød og behageligt og er produceret i 100% HB akryl i en rigtig god kvalitet i et kæmpe udvalg af farver.

HB står for High-bulk. Det er en produktionsteknik, hvor man med brug af damp og pres får fibrene til at trække sig lidt sammen og krølle, så de bliver fyldigere. Resultatet er et let og blødt garn, som både er behageligt at arbejde med og at bære på kroppen. 

Amigo XL har den dobbelte tykkelse af Amigo, og kan derfor strikkes eller hækles på 5 mm. Her ser du hurtigt resultater. Det bløde garn er velegnet til masser af kreative, farverige projekter. Det kradser absolut ikke, og er derfor skønt at bruge til tæpper, trøjer, huer, tørklæder, osv. Det luftige garn holder dig godt lun og bliver ikke for tungt.

Hele Amigo-serien udmærker sig ved sin lette volumen, den ensartede struktur og den gode holdbarhed. Den kan maskinvaskes på 30°C, perfekt til hverdagsbrug. Farver og facon holder vask efter vask. Tåler du ikke uld, eller vil du af andre årsager fravælge animalske fibre, kan du med fordel erstatte med Amigo og få et blødt og lækkert resultat.

Garnet er OEKO-TEX® certificeret (nr. 2076-311). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/. 

P.S. Amigo-serien er vores velkendte, populære kvalitet Hobbii Tivoli, blot med nyt navn. Farverne i Amigo, Amigo XL og Amigo Chunky følges ad farvemæssigt, så du kan finde dine favoritfarver i flere forskellige tykkelser. 


Find opskrifter til garnet her: Opskrifter (8)

Dorthe

Utroligt lækkert garn at arbejde med. Har både lavet huer, halstørklæder og bamsedukker med det. Kan klart anbefales, da det er lækkert blødt og holder godt efter vask.


Anna Poulsen

Super skønt garn, som bliver jævnt og pænt. Perfekt til både huer og bluser. Mange smukke arver at vælge i mellem.


charlotte

Dejlig blødt og chunky garn, som ikke kradser.


Lena

Super lækkert og blødt garn. Har hæklet puder i farven Cognac og er ved at hækle en hue ud af resterne :) Kan absolut anbefales hvis man vil have et blødt garn, der ikke kradser.


Skriv en anmeldelse

Detaljer om garnet

Brand Hobbii
Indhold 100% HB akryl
Vægt 50 g
Længde 100 m
Anbefalede pinde 5 - 5,5 mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm = 17 m x 24 p
Garngruppe Medium
Vaskeanvisning Maskinvask 30º / Tørretumbles ved lav temperatur
Hashtag #hobbiiamigoxl

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv