SPAR 22% 10 kr Populær

Go Handmade

Assorterede Knapper | Turkis

text_you_save

45 kr  35 kr


Vælg farve: Turkis

Assorterede knapper i turkis fra Go Handmade. Knapperne kommer i en gennemsigtig bøtte med skruelåg og er alle af plastik i forskellige, turkisblå nuancer.

Størrelse, form, farve og antal knapper kan variere fra bøtte til bøtte. Fælles for alle bøtter er dog, at de indeholder 100g knapper.

Knapperne vil passe ganske fint til projekter i samme ende af farveskalaen, altså de blå, turkis og grønlige nuancer, men de vil også gøre sig godt som kontrast til projekter i mere neutrale farver, såsom råhvid, grå og naturfarver.

Bøtten måler 5,5x7,5 cm og indeholder 100g knapper.

Se hele udvalget af Go Handmade knapper her.

Line Eske

Gjorde stor lykke hos min datter, som er startet på at hækle blandt andet børneting og nisser. Hun synes der er et bredt udvalg af knapper i glassene og det gør det sjovt og nemt at vælge til det enkelte profukt👍🏻


Michele

Skønne knapper som passer perfekt til påsyning af arme og ben på hæklede dyr. Med knapper får jeg mulighed for at gøre disse dele bevægelige på bamserne, hvilket er et hit hos børnene.


Josefine Bendix

Masser af forskellige størrelser og farver - godt udvalg..


Gitte Gam Nielsen

Fine knapper. Vil være flotte på strik o.a.


Louise

Umiddelbart overrasket over fordelingen ml store og små knapper - mange rigtig store knapper. Har dog ikke åbnet den, så måske er fordelingen helt fint, når det kommer til stykket. Tænker at de store vil være gode som pynt på forskellige ting.
De mørke knapper har mest støvet farve. Kunne godt have ønsker mere rigtig sort.


Skriv en anmeldelse

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv