Find rigtig gode priser lige her!   🥰 HYGGE-UDSALG🥰   Spar op til 67%

Mayflower

Baby Alpaca

Fine 60% Alpaka, 40% Nylon

Spar 20%
Spar 10 kr. 39 kr. 49 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Brand:
  Mayflower
 • Indhold:
  60% alpaka, 40% nylon
 • Vægt:
  50 g
 • Løbelængde:
  100 m
 • Garngruppe:
  Fine
 • Anbefalede pinde:
  3,5 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 23 m x 31 p
 • Vaskeanvisning:
  Håndvask
 • Hashtag:
  #hobbiibabyalpaca

Mayflower Baby Alpaca er en usædvanligt lækker garnkvalitet, som er sammensat af 60% alpaca og 40% nylon. Tilsammen giver alpaca og nylon en alsidig garnkvalitet, der kan bruges til mange forskellige typer af strikke- og hækleprojekter. Alpaca er én af de mest efterspurgte garnfibre, og det er ikke tilfældigt.

Alpaca-fibre er kendt for at være ekstra varme og bløde. Derudover har alpacauld også lange fibre, hvilket gør garnet ekstra slidstærkt. I Mayflower Baby Alpaca bliver denne slidstyrke forstærket yderligere af nylonindholdet. Du kan bruge Mayflower Baby Alpaca til alle typer af beklædning - inklusiv sjaler, huer og andre accessoires. Garnet har en perfekt tyngde, som giver et smukt naturligt fald kombineret med uimodståelig blødhed og komfort. Der er et bredt farveudvalg, når det gælder Mayflower Baby Alpaca. Det gør det også nemt at finde din yndlingsfarve til dit næste strikkeprojekt. 

Farverne har en flot farvedybde, som giver et ekstra smukt slutresultat. Mayflower Baby Alpaca skal håndvaskes og må ikke centrifugeres. Tøj i Alpaca har dog typisk bedst af bare at blive ”luftet” i stedet for vask. Mayflower Baby Alpaca består af 60% alpaca og 40% nylon og har en løbelængde på 100 m pr. 50 g. Strikkes på pind 3,5 mm for at opnå bedste resultat. Strikkefastheden er 23 masker x 31 rækker = 10 x 10 cm.

Emma

Super lækkert! Utroligt blødt!
Brugte farve 07) sammen med 'Easy Care - Red (014)' til en halsedisse. Den blev mega blød og kradser slet ikke. Modtageren blev super glad :)


Laura

Virkelig god kvalitet. Det er dejlig blødt og kradser eller fnugger ikke. Jeg har strikket en langærmet trøje ud af det og den bliver brugt flittigt :)


Trine

Super blødt og lækkert garn! Jeg strikkede et Sophie Scarf fra Petiteknit, som jeg er rigtig glad for, med dette garn :-)


Søs Annelise

Rigtig lækkert garn. Det strækker længere end man regner med. Til str 8 år har jeg brugt kun 6,5 nøgle garn🥰


Jeanette

Garnet er virkelig i en lækker blød og behagelig kvalitet. Vil klart anbefale andre at bruge samme type garn.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv