SPAR 26% 10 kr Populær

Detaljer om garnet

Brand Hobbii
Indhold 100% Merinould
Vægt 50 gram
Længde ca. 105 m
Anbefalede pinde 4 mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm = ca. 21-22 x 28p
Vaskeanvisning Finvask eller Uldvask 40ºC / Brug aldrig skyllemiddel / Tørres fladt

Hobbii

Baby Merino XL

100% Merinould

text_you_save

39 kr  Fra 29 kr

  • Nem og sikker handel
  • Fragt fra 31 kr
  • Fragtfrit over 499 kr
  • Levering 1-2 dage
  • 31 86 33 57

Vælg farve:

Mød vores silkebløde, elastiske merinogarn, designet helt specielt til Danmarks dejligste garnkunder.  Her er en lækkerblød uld, som er dejlig lun og absolut kradsefri, og det er vi mange, der virkelig godt kan lide :)  Strikker eller hækler du til baby/børn, kan du trygt stole på, at du får et super blødt resultat med vores Baby Merino, som desuden er nemt at håndtere, da den kan maskinvaskes.

Hobbii Baby Merino XL er kabelspundet, hvilket gør garnet slidstærkt og samtidigt bidrager med en vidunderlig spændstighed. Du vil opleve, at garnet trækker sig lidt sammen og er meget elastisk, mens du arbejder med det. Det glatter sig mere ud ved vask, og mens det bevarer elasticiteten, skal du dog beregne at garnet vil give sig en lille smule. Derfor er det vigtigt, du ikke strikker for løst. Har du tendens til at strikke løst, skal du måske en halv pindestr. ned. Vi anbefaler som altid at starte med en strikkeprøve, så du kender din strikkefasthed efter vask - det kan spare dig for ærgelser senere!

Baby Merino egner sig til godt til trøjer, cardigans, huer og andet tilbehør - og til babytæpper, der skal være lune og godt må have lidt tyngde. Strukturstrik med ret/vrang- mønstre eller snoninger tager sig virkelig godt ud i Baby Merino, og mere komplekse strukturmønstre vil træde smukt og nærmest skulpturelt frem i garnet.

Samme garn, bare lidt tyndere? Så se lige vores populære, bløde Baby Merino, som du finder lige her. Vi har gjort farverne i de to "søster-garner" ens, så du nemt kan matche dine projekter, uanset om du strikker på pind 3 eller 4. 

Find opskrifter til garnet her: Opskrifter (6)

Susanne Dzierwa

Baby Merino XL er et virkeligt dejligt garn at hækle med, det glider nemt gennem fingrene og om nålen. Blødheden og elastisiteten i garnet gør det meget nemt at skabe et produkt og giver mindre træthed i fingrene, vil tro at hvis man hækler lidt ujævn (p.g.a. smerter) udjævnes skævhederne af det lækre garns evner. Det knækker heller ikke frivilligt. Lidt ærgeligt at farvevalget ikke er større. Jeg er MEGET begejstret for garnet og vil helt klar anbefale garnet især fordi det er dejligt blødt og IKKE kradser👌


Trine

Meget lækkert garn, der har en fantastisk elasticitet og er utrolig blødt. Dejligt nemt at hækle med. Jeg kombinerede det med Kid Silk, og fik hæklet et super fint og vamset pandebånd, ud fra opskriften herinde på siden. Kunne godt ønske mig mulighed for at købe i større nøgler.


Susanne meyer

Baby merino Xl er det lækreste garn at strikke med og super blødt og lækkert når man strikker til baby. Skønt uden at kradse


Isabelle Bang

Jeg elsker det her garn :-) Jeg har strikket flere ting i det, og specielt babytæpper bliver super lækre.


Mia Ring Jørgensen

Virkelig lækkert og blødt garn at hækle med. Kan helt klart anbefales


Skriv en anmeldelse

Detaljer om garnet

Brand Hobbii
Indhold 100% Merinould
Vægt 50 gram
Længde ca. 105 m
Anbefalede pinde 4 mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm = ca. 21-22 x 28p
Vaskeanvisning Finvask eller Uldvask 40ºC / Brug aldrig skyllemiddel / Tørres fladt

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv