Gratis

Detaljer om opskriften

Opskrift nr. 1001-171-3105
Brand Hobbii Design
Designer Tine Sommer Hansen
Type Hækling
Sværhedsgrad Begynder

Bideanden Alfred

En nuttet and med skønne bideringe formet som andefødder

Hils på anden Alfred. En nuttet and med skønne bideringe formet som andefødder. Bideringene er naturligvis testet og bestået certifikat for indhold af ikke skadelige stoffer. Alfred kan hækles i vores skønne Rainbow cotton 8/4 og Rainbow Organic, og i lige netop de farver du syntes din Alfred skal have. Rigtig god fornøjelse. 

Her kan du let og hurtigt købe alt, hvad der skal bruges til denne opskrift.

Farve
Farve
Størrelse
22 mm - Set/8

Clover

Hæklenål Amour

69 kr
Bredde
2,5mm

Veronica

Denne opskrift er fantastisk som begynder projekt. Når først man har fundet ud af at lave den magiske ring, så er resten let. Resultatet er så fint og skaber stor begejstring hos store som små. 😊


Julie

En virkelig let opskrift at gå til. Hurtig at lave. Jeg har kommet cellofan i vingerne, og en rasle i maven, så den kan gumles på fødderne samt sige to forskellige lyde.
Jeg er vild med den!


Maria

En rigtig nem opskrift. Dog er jeg håbløs til at montere, så jeg valgte at stoppe efter vingerne og så blev min and haleløs... Men et projekt man sagtens kan lave som begynder.


Pia

Det er en ret nem opskrift, selv for nybegynder, og den er ret hurtig at lave. Jeg putter en stegepose ind i kroppen, den knitre nå de lille tager fat i den.


Jane

Jeg har lavet denne lækre fyr mange gange, både i almindelig bomulds garn, 8/8 garn og velourgarn. Han er et godt projekt, der har bragt glæde mange steder


Skriv en anmeldelse

Detaljer om opskriften

Opskrift nr. 1001-171-3105
Brand Hobbii Design
Designer Tine Sommer Hansen
Type Hækling
Sværhedsgrad Begynder

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv