Populære tilbud lige nu!   ❄️☀️ VINTERBESPARELSER ☀️❄️   Spar op til 57%

Hobbii

Halloween Sock Wool Glitter (Limited Edition)

Super Fine 73% Superwash Uld, 25% Polyamid, 2% Polyester

Spar 51%
Spar 43 kr. 42 kr. 85 kr.

Levering 1-2 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  Black Friday 2022
 • Brand:
  Hobbii
 • Indhold:
  73% Superwash Uld, 25% Polyamid, 2% Polyester
 • Vægt:
  100 g
 • Løbelængde:
  420 m
 • Garngruppe:
  Super Fine
 • Anbefalede pinde:
  3 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 30 m x 42 p
 • Vaskeanvisning:
  Maskinvask 30ºC / Må ikke stryges / Må ikke tørretumbles
 • Hashtag:
  #hobbiihalloweensockwoolglitter

Find strikkepindene frem, og mærk, hvordan (u)hyggen spreder sig, når du strikker med Halloween Sock Wool Glitter.

Garnet er forfærdeligt blødt og fås i karakteristiske Halloween-farver. Det element, som især gør garnet skræmmende flot, er dog den glimmereffekt, der opnås ved at tilføje en tynd polyestertråd til den traditionelle strømpegarnsblanding af uld og polyamid.

Med Halloween Sock Wool Glitter får du den helt rette balance mellem komfort og slidstyrke, så alle små monstre i husstanden er godt rustet til at gå på rov efter slik i nabolagt, når det er tid til trick-og-treating.

Hvis de små monstres forældre skulle ønske sig et par Halloween-strømper, kan der naturligvis også strikkes større strømper med garnet, for Halloween er bestemt ikke kun børnenes fest. Faktisk skal der kun bruges ét nøgle Halloween Sock Wool Glitter til at strikke et par frygteligt lækre strømper, som også kan bruges til vært- eller værtindegave til en Halloween-fest.

Føler du dig helt forhekset af dette smukke garn og de vilde farvekombinationer? Husk, at garnet også kan bruges til andet strømper – og ligeledes kan det også bruges på andre tidspunkter end til Halloween.

Garnet er OEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret (nr. 1976-294). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/

Dea

Jeg har efterhånden strikket en del sokker i dette garn - også julevarianten, der er nøjagtig magen til - og det er et rigtigt godt garn. Hvis du er usikker på om glimmertråden kradser, så kan jeg sige, at det gør den ikke. Man kan godt mærke den, når man har garnet i hænderne, men som sokker kan glimmertråden ikke mærkes. Det er dog ikke et garn, som jeg ville strikke et halstørklæde til en sensitiv hals i.
De færdigstrikkede sokker er superflotte og holder sig rigtigt flot i vask. Jeg vasker i maskine på 30 grader, og jeg har aldrig oplevet at sokkegarn. der holdt sin form og farve så flot. Det er et garn, som jeg helt sikkert køber ekstra ind af, når det er på udsalg. Ville ønske at Hobbii ville lanchere en produktlinje med en masse forskellige farver, der ikke er halloween eller jul, så jeg kan få et større udvalg :)


Anja

Jeg elsker dette garn. Det giver et flot farveskift. Har strikket mange dokker af dette garn.


Alberte

ELSKER det her garn og farvekombinationen!! Specielt med den lille effekttråd!


Jette

Så fint med glimmer effekt- glæder mig til at komme igang med nye strømper


Anita

Lækker garn i klare farver😊


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv