⏰ SLUTTER I AFTEN ⏰   🤩 FEBRUAR-FAVORITTER 🤩   Spar op til 57%

Hobbii

Starlight

Medium 60% Superwash Uld, 25% Polyamid, 15% Reflekstråd

Spar 33 kr. 25 kr. 58 kr.

Levering 1-2 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  Black Friday 2022
 • Brand:
  Hobbii
 • Indhold:
  60% Uld, 25% Polyamid, 15% Reflekstråd
 • Vægt:
  50 g
 • Løbelængde:
  64 m
 • Garngruppe:
  Medium
 • Anbefalede pinde:
  5 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 15 m x 20 p
 • Anbefalet hæklenål:
  5,5 - 6 mm
 • Vaskeanvisning:
  Tåler maskinvask på max 40°C med uldvaskemiddel / Brug aldrig skyllemiddel / Tørres fladt

Starlight er en dejlig, kraftig uldblanding med en reflekterende tråd, der er tvundet med ind i garnet. Den reflekterende tråd ligner blot en meleret effekt, men vil lyse op i mørke når det bliver ramt af en lyskegle. Perfekt til når du skal gå tur med hunden eller når børnene leger udenfor i de mørke måneder.

Starlight er nemt at arbejde med og hue, halstørklæde eller vanter er hurtigt strikket på pind 5. Det er også dejlig nemt at have med at gøre, for ulden er superwash-behandlet, hvilket betyder at du roligt kan smide det i vaskemaskinen. Den tåler 40°C - husk blot at bruge uldvaskemiddel og helt at undgå skyllemiddel. 

Vær dog venligst opmærksom på, at Starlight garnerne ikke er sikkerhedsgodkendt til brug i trafikken. Selv hvis du skulle få lyst til at dig strikke en heldragt i garnet, vil den i bedste fald kun supplere - Starlight vil aldrig kunne erstatte en refleksbrik eller refleksvest. Så pas på dig selv i trafikken og sørg for at være synlig med CE-godkendte refleksmaterialer.  

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (17)

Anni

Dejligt varmt og fornuftigt garn, som udfylder en vigtig mission, nemlig at blive set i mørke. Reflekstråden i garnet virker rigtig fint ved lyspåvirkning i mørke. Garnet er let og hurtigt at strikke i. Indtil videre har jeg strikket flere huer og pandebånd. Det vil også være velegnet til halstørklæder, ponchoer, benvarmere og anden udendørs beklædning i den mørke tid.


Dorthe

Dejligt garn. Både at strikke med og som færdigt produkt. Har bla. strikket tørklæder, puls og benvarmere og huer, og min"specialitet" : rigtig mange hestehale huer.. Sjovt når folk opdager refleks virkningen.. Jeg kunne rigtig godt ønske mig lidt flere farver hvis nogen engang skulle få den tanke.. En rigtig rød (som starligt soft), brun, orange, og lysegrøn eller æblegrøn..


L.S.D. Thomsen

Godt tilfreds
Og ja, som de andre har skrevet, synd der ikke er blevet som bruger det til huer, vanter/handler m.m.
Til børn og voksne i den mørke tid

Jeg selv har stikket et tørklæde m. Hætte og en poncho, som jeg vil bruge når jeg skal lufte min hund,
Jeg vil også have stikket halv handsker. Og evt. Benvarmere. .

Det er vigtigt at man bliver set, og ikke kun selv kan se..


Eva Olesen

Virkelig dejligt garn. ALT for mange har overset, at det at færdes i det nordiske vintermørke faktisk er svært at håndtere. Gør det mere sikkert at færdes ved f.eks. hue, hundedækken, halstørklæde, halsedisse, vanter, luffer på cykelstyr, ja mange flere muligheder. Det er ikke så svært, og hvorfor ikke sørge for at blive set, det KAN redde liv. Mere garn af den slags👍


Anne

Starlight garnet er let at strikke med, selv på glatte strømpepinde. Vanterne blev dejlig varme, og jeg er sikker på, at reflekseffekten vil gøre det lettere at blive set i de mørke timer langs befærdet vej. Det strikkede er regelmæssigt og kan strikkes tæt. Ikke det sidste, jeg kommer til at strikke i Starlight, da jeg er godt tilfreds med resultatet.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv