⏰ SLUTTER I AFTEN ⏰   🤩 FEBRUAR-FAVORITTER 🤩   Spar op til 57%

KnitPro

Zing Strømpepindesæt

15 cm

Spar 359 kr. 359 kr.

Levering 1-2 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

OBS! Dette produkt udgår og lageret skal tømmes - Gør et KUP inden det er for sent

Detaljer om produktet

Dette lækre sæt fra KnitPro Zing serien indeholder de mest populære størrelser af strømpepindene fra Zing-serien. Pindene er lette og superglatte, så de glider nemt gennem maskerne.

Glem alt om kedelig, grå aluminium! KnitPro Zing er en serie i letvægtsmetal, hvor hver pindestørrelse er kendetegnet ved at have sin egen, smarte farve med et metallisk look.

Sættet kommer i et flot sort og rødt etui med lynlåslukning. Det perfekte sæt til strømpestrikkeren!

Christina

Jeg fik disse pinde i julegave og bruger dem til at strikke strømper, når jeg ikke bruger mine Addi-pinde. Pindende her er dejligt lette og nemme at arbejde med. Jeg oplever ikke at garnet glider af når jeg bruger dem og det er vildt fedt at de er i forskellige farver så jeg ikke skal koncentrere mig om at læse størrelsen på dem alle. Etuiet er også af super god kvalitet og gør det nemt at transportere pindende rundt. Jeg kan varmt anbefale dette sæt.


Victoria

Jeg ved godt, at magic loop er moderne at bruge, men jeg synes, det har nogle ulemper i forhold til strømpepinde. Sættet her er intet mindre end fantastisk!
Pindene er lette, bliver hurtigt lune at holde på, med ikke klistrede på overfladen, som jeg oplever med andre pinde.
Etuiet er så praktisk og pænt, og farverne på pindene gør også det æstetiske udtryk perfekt.


Maria

Jeg købte sættet på 20 cm som begynder sæt. Jeg har brugt det meget siden og er rigtig glad for det, dog syntes jeg det kan være lidt svært at styre meget fint/glat garn på dem, og forstår ikke hvorfor man har valgt at give p 4 og 4,5 farver der er næsten ens. Men selve kvaliteten af pindene/sættet er helt i top.


Carina

Disse Zing strømpepinde er de nye favoritter hos mig. De er lette at arbejde med, og garnet glider så fint på dem. Det er super let med de forskellige farver på pindene, så det er nemt at gennemskue størrelserne. Det er endnu mere fantastisk, at disse farver går igen ved rundpindene. Jeg er kæmpe fan! :-)


Lis

Det er simpelthen de bedste strømpepinde jeg har haft. Garnet glider så let som ingenting på pindene, de vejer meget lidt og ligger godt i hånden. De forskelige farver gør det nemt at finde de rigtige størrelser og farverne er de samme på jumperpinde. Jeg har kun godt at sige om mærket.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv