⏰ SLUTTER I AFTEN ⏰   🤩 FEBRUAR-FAVORITTER 🤩   Spar op til 57%

World of Yarn

Malaga

Medium 100% Premium HB Polyakryl

Tilbuddet udløber om:
0dd 0tt 0mm 0ss
Spar 25 kr. 25 kr. 50 kr.

Andre forslag

Malaga Print Malaga Print
63 kr.

Levering 1-2 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

OBS! Dette produkt udgår og lageret skal tømmes - Gør et KUP inden det er for sent

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  Black Friday 2022
 • Brand:
  World of Yarn
 • Indhold:
  100% Polyakryl
 • Vægt:
  100 g
 • Løbelængde:
  165 m
 • Garngruppe:
  Medium
 • Anbefalede pinde:
  5 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 17 m x 23 p
 • Anbefalet hæklenål:
  5 - 6 mm
 • Vaskeanvisning:
  Maskinvask 40ºC / Let tørretumling
 • Hashtag:
  #hobbiimalaga

Blødt og lækkert 4-trådet akrylgarn, som er vundet op i et såkaldt pullskein nøgle. Her kan du nemt starte med den inderste tråd og bruge af nøglet indefra. Vi er mange, der glæder os over fordelen ved at garnnøglet ikke triller rundt under sofaen, mens man strikker/hækler. Eller i tasken, for den sags skyld!
Malaga kommer i et væld af farver og den fine akryl har en skøn, let fylde. Tåler du ikke uld, har du her et lækkert og lunt alternativ. Den er nem at have med at gøre, både på pindene og i færdig form, da det kan maskinvaskes.
I Malaga har du et meget alsidigt garn, som kan benyttes til massevis af projekter, fra beklædning og accessories til interiør som tæpper, puder, m.m.

Malaga er en premium akryl, så den er spundet af en ekstra god kvalitet. Det betyder bl.a. at garnet bearbejdes i flere trin, der godt kan minde om bearbejdning af uld. Blandt andet kæmmes akrylen, hvilket gør den mere fyldig og ekstra blød. Derudover har Malaga gennemgået en Hi-Bulk proces, hvor garnet under produktionen dampes og derfor trækker sig lidt sammen. Det resulterer i en mere behagelig, blød fylde. 

Se også Malaga Print, som er en sand farveeksplosion! Der er utallige muligheder for at kombinere Malaga og Malaga Print - de har præcis samme tykkelse og venter bare på at blive sat sammen i et sjovt og flot projekt. Se link til Malaga Print øverst på siden!

Garnet er OEKO-TEX® certificeret (nr. 2076-311). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (12)

HELLE

Malaga garnet, er den blødeste, blødeste, bløde akryl og virkelig fantastisk luksuriøst at arbejde med ! og resultaterne blir lige så! SÅ flot et garn - og så ærgerligt at der altid er så udsolgt i mange farver, så man ikke kan købe de farver man vil bruge på een gang - .........
6 store stjerner herfra, kan varmt anbefales til "akryl-skeptikere" ;) ;) ;)


Ritu

Var skeptisk over at skulle akryl til en trøje, fordi det ikke bar lige så lækkert som uld, men prisen var mere overkommelig. All fordomme blev dog gjort til skamme. Brugte garnet til at hækle en trøje og selv efter flere vaske er den stadig lækker og dejlig varm, selvom sen ikke er lige så blød som hvis jeg havde valgt andet garn


Katrine

Det er første gang jeg hækler akryl, jeg var blevet forberedt på det kunne være mere besværligt at hækle i med fnulder mm.
Men jeg er fan!
Det er blødt, lækkert at arbejde med, vejer ikke så meget at sidde med, der har ikke været noget fnulder overhoved.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg bruger dette garn.


Oanh

Fantastik garn til at lave mange ting. Der er mange flotte farve at vælge imellem. Dog vil jeg sige, at personligt synes jeg, at nogen af farverne er flottere i det virkelig end på skærmen (og omvendt). Men klart et garn jeg vil anbefale til at lave sjale og cardigan, da det er blødt.


Ida-Marie

Enormt mangle flotte og klare farver! Lækkert udvalget af farver og så var prisen også overkommelige for en fattig studerende. Jeg hæklede en top i farven Cherry Blossom, som er blevet rigtig lækker og rar. Det er jo akrylgarn, men stadig en lækker kvalitet.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv