For mange er det en livsstil at strikke og ikke blot en hobby. Du bruger nok flere timer på det hver eneste dag og kan ikke tænke på andet end dit kære strikketøj, hver gang, du ikke lige har det ved hånden. Herunder giver vi dig 10 tegn på, at du muligvis er besat af at strikke (ligesom os).

#1 Du øjner enhver mulighed for at indrette et værelse til alt dit grej.

Selvom du strikker som en gal, så har garnet med at hobe sig op alligevel. Jo flere projekter, jo flere garnnøgler og jo mere plads skal du bruge - det hele hænger sammen.

#2 Din vigtigste ferie accessory er dit strikketøj.

Ligemeget  med om du har glemt sandaler, solcreme eller solbriller, hvis bare du har strikkepind og garn med dig, er alting godt. Det ville nok heller ikke være en tilfældighed, hvis I endte med at tage på ferie i lige præcis den by, hvor der var uldfestival. 

#3 Din mail indbakke er stopfyldt med garn.

Man kan vel aldrig få for mange nyheder om garn - kan man det? Hvis du liiiiige mangler et nyhedsbrev mere, så kan du tilmelde dig Hobbiis nyhedsbrev nederst via dette link: https://hobbii.dk 

#4 Venner og bekendte introducerer dig som “personen der strikker”

Du er mere eller mindre kendt, som den person blandt vennerne, som altid lige har strikketøjet med. Lyder det som dig? Så bare rolig - det kender vi også alt for godt.

#5 Du mister søvn fordi du liiiige skal nå at blive færdig med et projekt.

Hvem behøver søvn, når man kan strikke? Det er jo altså vigtigere at få projektet færdigt, så du hurtigt kan komme i gang med et nyt

#6 Du kan ikke se TV uden at have strikketøjet i hånden

Alle ved da, at en god film eller serie går hånd i hånd med et godt strikkeprojekt. Hvis ikke, du har det lige ved hånden, så er du slet ikke i humør til at se TV. Hvis du af uransalige årsager ikke helt ved, hvad du skal gå i gang med til dit næste projekt, så kan du finde masser af inspiration hos Hobbii Design. 

#7 Din familie ved, at de ikke skal forvente andet end hjemmestrikkede gaver fra dig

Der er vel egentlig heller ikke noget bedre end sådan en lækker hjemmestrikket sweater, er der det? Eller et par varme, hyggelige sokker til de kolde vinteraftener? 

#8 Du kan ikke snige dig udenom en garnwebshop eller butik uden at gøre et nødvendigt køb

“Jamen, det var jo på tilbud”. Garnet hoppede praktisk talt op i armene på dig. Og så havde du faktisk lige et projekt i tankerne, som det her garn bare passer perfekt til.

#9 Du har altid et garnnøgle og en strikkepind med dig - bare til nødstilfælde

Man ved aldrig, hvornår der opstår en strikke-nødsituation. Det kunne jo være, at toget på vej til eller fra job er forsinket - og hvad skal man så ellers bruge tiden på end sit yndlings strikkeprojekt?

#10 Du kan genkende et garn eller en bestemt farvetype på lang afstand

Nogle mennesker kan huske et ansigt, de kun har set én gang, men du kan altså huske både garnnøgle og farvetype efter kun et projekt. De går aldrig i glemmebogen.

SPAR 18%

Easy Care - Mayflower

100% Merinould

37 kr  45 kr