Skrevet af Madeline fra @ofbooksandhooks

Har du nogensinde kigget efter garn til et bestemt projekt, men endte med at blive helt opslugt af alt det sjove garn? Du ved hvad jeg mener. Garnet du fortæller dig selv er upraktisk eller svært at arbejde med. Men jeg kan altså godt sige dig, at det er DET HELE VÆRD! Og nu vil jeg ovenikøbet dele med dig, hvilke projekter der egner sig perfekt til disse garner, så du aldrig bliver nødt til at gå fra det lækre garn igen.

Hobbii Ribbon

Garngruppe: 5, Bulky

Indhold: 100% Bomuld

Hobbii Ribbon er sådan et alsidigt garn, og det gør det automatisk sjovt, hvis du spørger mig. Jeg elsker at have garner på lager, der hjælper mig med at finde på nye projekter, opskrifter og gaver. Hobbii Ribbon egner sig perfekt til dette, da der ikke er meget som et båndgarn ikke kan bruges til.

Hvilke opskrifter er perfekte til det her garn?

Ikke for at blære mig, men min easy crochet sun hat opskrift er bogstaveligt talt lavet til det her garn! Solhatten er perfekt til stranden, fordi den rent faktisk kan tåle at blive våd! Desuden gør båndgarnets struktur, at hatten bevarer sin form virkelig godt, så du kan bare smide den i tasken uden at bekymre dig. Den springer direkte på plads igen.


Hobbii Baby Snuggle Print

Garngruppe: 6, Super Bulky

Indhold: 100% Polyester

Du aner måske et tema allerede, og det er tykke garner - de er nemlig bedst, hvis man skal have det så sjovt som muligt. Og det står jeg altså ved. Hobbii Baby Snuggle Print løfter det lige en gang, da den ikke kun er lækker og tyk, men helt ufatteligt blød. Hvordan kan det være, at babyer får alt det bløde garn? Jeg ville lave et tæppe til MIG ud af det her garn.

Hvilke opskrifter er perfekte til det her garn?

Hobbii Baby Snuggle Print er naturligvis rigtig dejligt til et tæppe. Ikke kun til babyer men til alle aldre! Hvem elsker ikke at hygge med et tæppe? Du kan også lave nogle skønne tøjdyr i det her garn, der vil være fantastiske som nussedyr til dine egne børn eller som gave.


Hobbii Bungee Mini

Garngruppe: 6, Super Bulky

Indhold: 42% Bomuld | 58% Polyester

Dengang jeg opdagede det her garn, var alle helt besat af det. Det er bare et af de garner som du ser, hviner af fryd og MÅ KLEMME! For en nørkler som mig, er det her drømmegarnet. Der er bare så meget man kan med det, og med et garn der er så fyldigt flyver projekterne afsted. Det gør det bare så sjovt og tilfredsstillende. Et sandt vindergarn.

Hvilke opskrifter er perfekte til det her garn?

Hobbii Bungee Mini er drømmegarnet til indretningsprojekter. Vælg et flot mønster og lav et pudebetræk som denne Bungee Rib Pude (du kan endda finde alt det du skal bruge samlet et sted!). Eller lave min absolutte favorit til tykke garner: stablede hæklekurve. Det tykke garn fungerer rigtig godt til kurve og er helt perfekt til en skål til nøgler eller en garnkurv (lavet af garn).


Hobbii Dolce Sock Wool

Garngruppe: 1, Super Fine

Indhold: 75% Superwash Uld | 25% Polyamid

Nogle gange er jeg bare træt af simple striber. Misforstå mig ikke, det er en drøm at have et strømpegarn, der selv laver simple striber. Men nogle gange er man bare i humør til noget… ekstra? Det er her min ven Dolce kommer ind. Prikkerne ovenpå en skøn farveovergang gør det til et fantastisk sjovt garn at arbejde med.

Hvilke opskrifter er perfekte til det her garn?

Naturligvis er det et skønt strømpegarn. Men strømpegarn kan bruges til så meget mere end bare sokker. Garnets tykkelse gør det perfekt til ting, der skal have fald som et sjal, men ulden vil holde dig lun i de koldere måneder.


Hobbii Fandango

Garngruppe: 4, Medium

Indhold: 60% Superwash Merino Uld | 40% Polyamid

Hvis farverne ikke fangede din opmærksomhed, så er det måske tid til at bestille tid hos øjenlægen. Egentlig er jeg ikke nogen super regnbue fan, men af en eller anden grund er jeg helt forelsket i det her garn. Farverne træder så smukt frem når man arbejder sig igennem garnet, og de er bare så strålende. Det sætter for alvor gang i noget kreativ energi hos mig, og jeg kan simpelthen ikke holde hænderne væk fra det.

Hvilke opskrifter er perfekte til det her garn?

Et bedre spørgsmål er faktisk hvilke opskrifter, der ikke er perfekte til det her garn. Og ærligt talt kan jeg ikke komme på nogen. Hobbii Fandango udstråler glæde og er så hyggeligt og varmt, hvilket gør det perfekt til vintertilbehør og til at tilføje noget farve til de grå dage. Det er også perfekt til en farverig poncho, som er det jeg skal bruge mit garn til.


Hobbii Diablo

Garngruppe: 0, Lace

Indhold: 30% Mohair | 30% Nylon | 40% Akryl

Du behøver ikke at være Beyoncé for at se en halo på det her garn. Og ligesom lyden af Queen Bey, kan Hobbii Diablo drysse lidt luksus ud over enhver situation. Det fine lace garn skriger på at blive sat sammen med et andet garn og tryllet om til noget blødt og dekadent. Jeg er helt pjattet med struktur, men det havde du nok allerede på fornemmelsen?

Hvilke opskrifter er perfekte til det her garn?

Det her garn egner sig til alt det, man skal have på. Tag din yndlingsopskrift, tilføj noget mohair og du får et virkelig fint resultat. Det får ethvert produkt til at virke lidt mere vamset og fyldigt.


Go Homemade Fur Lux

Garngruppe: 4, Medium

Indhold: 100% Polyester

Denne polyester-pels er en fornøjelse at røre ved. Silkeblødt og vamset, det her garn er perfekt til et anderledes projekt og lidt ekstra lir i dit nørkleliv. Noget jeg virkelig er vild med ved garnets overflade er, at man både kan nyde at arbejde med det og det færdige produkt, som du har til sidst. Det er vigtigt at bemærke, at det ikke er så ligetil at arbejde med det her garn. Men ingen panik! Der er faktisk en rigtig godt artikel om hvordan man arbejder med pelsgarner lige her på Hobbii bloggen. Den redder virkelig dagen!

Hvilke opskrifter er perfekte til det her garn?

Dine ører kommer aldrig til at fryse igen efter du har truffet det her garn. Lav et dekadent sjal eller tryl et pandebånd frem. Du kan endda bruge garnet som foer til din yndlingsopskrift, hvis du lige vil gøre den lidt varmere!


Go Homemade Couture

Garngruppe: 2, Fine

Indhold: 100% Akryl

Drømmer du nogle gange om alle de ting man kunne lave med et rigtig pyntet garn? Der er en minimalist trend for tiden, og det kan jeg såmænd også godt lide… men jeg elsker alt det fjollede garn! Den slags, som får dig til at fnise. Couture er bestemt et af de garner. Der er også noget nostalgisk over garnet, men det er måske på grund af opskriften, som det her garn er mest populært til.

Hvilke opskrifter er perfekte til det her garn?

Kan du ikke lige se en bamse for dig, der bare venter på at blive lavet? Det her garn er perfekt til alle slags tøjdyr! Det kan vaskes i maskinen, hvilket er perfekt til børnevenlige projekter.


Go Handmade Bohème Velvet

Garngruppe: 1, Super Fine

Indhold: 100% Polyester

Velour garn er sjovt af mange årsager. Ikke nok med, at det er silkeblødt og lækkert at røre ved, men det kan bruges i et hav af forskellige projekter, store som små. Det her velour garn fås endda i nogle farver, som er helt uimodståelige. Og farven er halvdelen af fornøjelsen ved at lave noget, ikke sandt? Okay, måske ikke halvdelen, men helt klart en stor del af det!

Hvilke opskrifter er perfekte til det her garn?

Hold dig til det klassiske og lav et tørklæde, en hat eller et halsrør. Eller tilføj lidt krydderi med en hurtig og nem scrunchie! Hvis det ikke er nok, så er det her særligt tynde velour garn skønt til korte toppe og andre beklædningsgenstande.


Del rigtig gerne med os, hvis du får prøvet nogle af de her sjove garner i fremtiden! Vi glæder os helt vildt til at høre alt om jeres spændende projekter. 

Madeline fra @ofbooksandhooks er en nørkler, der elsker at sammensætte hendes to helt store lidenskaber: hækling og bøger! Du kan se hendes nyeste arbejde på hendes Instagram-profil, og finde nogle gratis opskrifter på hendes hjemmeside

Diablo - Hobbii

40% Akryl, 30% Mohair, 30% Polyamid

35 kr
SPAR 20%

Couture - Go Handmade

100% Akryl

28 kr  35 kr

Ribbon - Hobbii

100% Bomuld

69 kr