Det er sørme, det er snart, december

Inden længe siger kalenderen december. Det bliver en fantastisk måned med julehæklerier, hygge, nye opskrifter, og ikke mindst en masse jule-inspiration.  En måned vi har set frem til, og glæder os til at dele med jer ❤️
Hver søndag i advent vil vi have noget nyt og spændende i sokken, så følg med her på bloggen eller på vores facebook side som du finder her
 

Adventsdekoration med flag

Der er blot 1 uge til det er 1. søndag i advent, og måske har du allerede fået lavet årets dekorationer, eller måske mangler du inspiration til hvordan du kan lave en anderledes dekoration i år? 
Her er vores bud på en helt enkelt adventskrans, med lidt natur- kogler, bark og små træstjerner. Pyntet med 4 af de skønne hæklede split flag fra vores flagranke. Flagrankerne findes i tre designs; splitflaget, det traditionelle firkantede flag, samt vimpel flaget.

De vil alle tre være perfekte til en kommende adventsdekoration 😍 
Læs  vores indlæg om de smukke Dannebrogs flagranker her

Flagene er hæklet i den flotte røde farve fra Rainbow cotton 8/4, med hvidt kors. Vi er vilde med det enkelte udtryk adventskransen får sammen med flagene.

Bordeaux - Fantastisk julefarve

Mange forbinder julen med de traditionelle farver som, rød, hvid, grøn, sølv og guld. Julens farver er forskellige fra familie til familie, og hjem til hjem, og kommer an på hvilke traditioner man er vokset op med. Med årene er der kommet flere farver til, og hvert år har julen efterhånden en ny farve i de forskellige boligblade og butikker. Det kan være lige fra sorte julekugler til pink topstjerne, og handler mere og mere om den moderne jul.
Personlig er vi glade for naturens farver og bordeaux, som virkelig klæder hinanden godt. Farven er varm og dyb og giver et dejlig rolig stemning.  Se bare flagene og ranken her som er hæklet i Rainbow Cotton 8/4  bordeaux med nude farvet kors.  

Sæt et personligt præg på julegaverne

December byder også på indpakning af en masse skønne julegaver. Så hvorfor ikke sætte et personlig præg på gaverne?  Flagene er helt perfekte som gave-vedhæng, og giver gaven nogen ganske særligt 😍

Har du styr på julegaverne? Vi har samlet en række ideer til den perfekte julegave til en garn-elsker du har kær  ❤️

Se vores julegaveideer her

Vi ønsker en fantastisk søndag til jer, og tusind tak fordi i læste med.

Glade garn hilsner fra
Lene og Tine, HobbiiDesign 

Rainbow Cotton 8/4 - Hobbii

100% Bomuld

12 kr