Har du også prøvet, at garn popper op i de fjerneste afkroge af hjemmet, eller koldsvede over en tabt maske? Tjek af på listen nedenunder og find ud af, om du også er en ægte strikke-elsker. 56, 57, 58.... fingrende glider derudaf, og garnet krydser skiftevis ind over pinden. Fra hjørnet i stuen begynder en mumlen: “Skat?... skaaaat?”. Lyden trænger ikke igennem før et kæmpe “SKAT?!” runger i ørene. “ÅÅÅRH! DU ØDELÆGGER DET!”, vrisser det tilbage mod hjørnet: “Nu ved jeg jo ikke, hvor jeg er kommet til!”.


Psst... køb denne omgangstæller, så du ikke bliver forvirret 


Som strikker har du sikkert prøvet at blive hysterisk over noget lignende. Folk, der ikke kender til det med strik, forstår dig nok ikke. Jeg kan dog skrive under på, at jeg i hvert fald både har været i raserianfald, men også ekstase over mine uldbefængte kreationer.


Bevares, jeg ender oftest i en undskyldning over mine småynkelige anfald. Men hey! Det er jo mine garnbabyer.


Hvis du har det ligesom mig, kan du med garanti nikke genkendende til listen herunder. For du ved, at du elsker at strikke, når:


1. Du altid har en rundpind og en nøgle garn med i tasken... Altså bare for en sikkerheds skyld


2. Multitasking ser helt nye højder. Om du kan jonglere vin, strikkegrej og chips samtidigt med, at du ser 'DenStore Bagedyst'? Snildt!


3. Du koldsveder, hvis masken løber flere rækker ned i den body på pind 3, du skal nå at gøre færdig til familiens mindste vidunder inden søndag.


4. Nej, stop! Din partner skal på ingen måde løfte op i de fire ruller garn. Hvor er mine maskestoppere, inden krisen indtræffer!?


5. Når du har tre forskellige projekter i gang på samme tid. Det er jo kedeligt med et enkelt.


6. Av! Krampe i fingrene og nakken! Er der ikke noget med, at man kan Google sig til nogle øvelser? 


7. Dine veninder eller børn siger: ”Eiij, hvor flot” og er begyndt at stille sig i kø for dine kreationer. Du er ligedele smigret og angst over, hvordan du skal nå at strikke fem sweatre inden kulden for alvor bider!


8. Du siger: ”Du skal bare begynde at strikke, hvis du er stresset!”. Du er blevet selvudnævnt ekspert, derkurerer alverdens skavanker med din strikke-magi. Det bliver måske ikke taget lige så godt imod af alle, men strikning ER altså afslappende.


9. Nej, nej, nej! Hvor er den knude kommet fra?


LÆS OGSÅ: Sådan bekæmper du knuder i dit garn


10. Du undrer dig over, at der pludselig er dukket en maske for meget op?? Du forsøger selvfølgelig at snyde ved at strikke to masker sammen. Det er der da ingen, der ser!


11. Du synes, at ’p’ og 'm' er helt legitimt at bruge uden nogle opfølgende bogstaver.


12. Du modtager garnpakker, som var du et barn juleaften.


13. Du bliver frustreret over, at der ikke er nok garn til de sidste fire maskeopslag. Øv!


14. Der uanset, hvor du er, lyder en febrilsk knitren. Og nej, det er ikke et bål, men dine pinde der er ved at bryde i flammer.


15. Du ved, at der altså er KÆMPE forskel på ‘rosa’ og ‘gammel rosa’!


16. Du ender med nærmest at kunne opskriften udenad.


17. Din ønskeseddel består af lige dele strikkepindesæt og maskemarkører. Din familie og venner synes, at det lyder ret så kedeligt. Men nej!


18. Dine gaver til familie og venner nærmest udelukkende består af dine hjemmestrikkede kreationer. Det er faktisk en ret unik gave!

   

19. Du finder en luns garn på toilettet, nede i dine sokker og under sofapuderne... Hvordan havnede det der?? 


Skriv gerne flere punkter på i kommentarfeltet nedenunder!