Slikbutik - bare med garn!

Vi har glædet os så meget til at præsentere jer for denne fantastiske garn nyhed. Byd velkommen til Hobbii Lollipop 😍 Lollipop består af 20% uld og 80% akryl, og egner sig derfor PERFEKT til sjaler, tørklæder og tæpper, og holder dig dejlig varm her i vinterens kolde måneder. Kvaliteten er virkelig blød og lækker, og utrolig nem at arbejde med. Lige nu fås garnet til bare 59 kr.! Men skynd dig - tilbuddet gælder kun til på mandag 💜
Navnet lollipop som betyder slikkepind på dansk, passer utroligt godt til garnets farver. Det fås nemlig i 17 eventyrlige farvesammensætninger, så der er noget til enhver smag. Hvert nøgle består af 5 forskellige farver, og farveskiftene er lange. Der er alt lige fra pastelfarver, jordfarver og helt vilde farver. Navnet minder os desuden om en stor slikbutik - bare med garn! 😍

Se de fantastiske farver og find din favorit Lollipop her


Ja tak til tæppe-hækling!

Vi har arbejdet nærmest i døgndrift for at få ikke bare én, men hele TRE opskrifter klar til jer, så i også kan komme i gang med det lækre garn. Et absolut must er selvfølgelig et tæppe! Vi er helt vilde med at hækle tæpper, fordi det er dejlige simple projekter, hvor man blot gentager det samme mønster hele tiden 😍 Perfekt til hyggelige aftener foran tv'et. Tæppet er lavet i mønsteret granny stripes som er et meget simpelt mønster, og hvor garnets fantastiske farvekombinationer virkelig får lov at vise sig frem. Tæppet er hæklet på nål 6 og måler ca. 170 x 130 cm.
Find opskriften på tæppet her
Opskriften indeholder en udførlig billedvejledning, og derudover har vi selvfølgelig også lavet en video tutorial til mønsteret, så du kan blive helt skarp til granny stripes, og komme igang med dit nye tæppe i Lollipop. 
Se den her:
    
Lækkert varmt hæklet tørklæde/sjal
Vinterens kulde og frost indbyder til et lækkert varmt tørklæde/sjal, og Lollipop er helt perfekt til dette! Vi har selvfølgelig også en opskrift til dig så du kan holde dig varm når du skal ud i vinterkulden. Dette er også lavet i granny stripes mønsteret, og er hæklet på nål 5. Opskriften er lavet sådan, at man selv kan bestemme om man vil bruge det som et tørklæde eller som et sjal - det egner sig nemlig helt perfekt til begge dele! 

Find opskriften på det hæklede sjal/tørklæde her
I denne opskrift er der også en udførlig billedvejledning, og selvfølgelig også en video tutorial. Se den her:
   

Strikket tørklæde/sjal

Lollipop garnet egner sig selvfølgelig ikke kun til hækle projekter, men bestemt også til strik. Vi har endnu engang haft fornøjelsen af, at lave en skøn strikkeopskrift i samarbejde med Sys Fredens. Et smukt sjal med et flot rille mønster. Det er strikket på rundpind 100 cm nr. 6 og måler ca. 160 cm bred og 83 cm. langt ved midtermasken. Vi garanterer, at det nok skal holde dig varm! 

Find opskriften på det strikkede tørklæde/sjal her

Rigtig god fornøjelse!
Har du spørgsmål er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på mail design@hobbii.dk

Glade garn hilsner fra
Tine og Lene, HobbiiDesign 

SPAR 40%

Lollipop - Hobbii

20% Uld, 80% HB Akryl

59 kr  99 kr