Vinteren er lige om hjørnet, og den lidt grå og triste årstid er for alvor begyndt. Så hvorfor ikke sætte kulør på vinteren, med dette lækre tørklæde i det smukke moonlight garn. 😍

Bumbo Moonlight

Moonlight er akrylgarn, med en flot tråd i et metallisk look, som giver garnet et virkelig flot spil. Farveskiftene er langsomme, og det gør at farverne nærmest toner ud i hinanden. Der findes 4 flotte farvevarianter som hver især kan forvandle selv det mest enkelte mønster til et smukt og farverigt resultat.

 Køb Moonlight her. 


 
Tørklædet er hæklet i et luftigt corner to corner mønster, også kaldet "C2C". Teknikken er helt den samme som almindeligt ”C2C”, der er blot 1 stgm, der er erstattet med 1 lm, som gør mønsteret mere hullet og luftigt. Til sidst er det afsluttet med en række som gør at kanten bliver lige. 
Tørklædet er hæklet på nål 3,5, og det færdige mål er ca. 150 x 55 cm. Ønsker man det større fortsætter man blot teknikken til man har den ønskede størrelse. Der er brugt 1,5 nøgle til dette tørklæde. 

Find opskrift med udførlig billedvejledning her.

Det er en fornøjelse at hækle i moonlight, og vi er personligt meget overraskede over, hvor blødt garnet er og resultatet er blevet. Derudover er det virkeligt sjovt at arbejde med disse farveskiftene garner, da man på forhånd ikke ved hvordan resultatet bliver, og man langsomt kan se hvordan farverne flyder sammen, og det smukke resultat tager form. 

Har du spørgsmål til opskriften er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på mail design@hobbii.dk.

Kærlige hilsener fra
Lene og Tine, HobbiiDesign