Topbar
Spar op op til 62% • Gør et kup! KLIK HER >>

Go Handmade

Cardigan Flounce

Denne cardigan med flæser strikkes i Tencel fra Go Handmade. Den strikkes oppefra og ned og ligner en drøm, når den er færdig. Den er blød og bedårende. 

Gerda

Efter en del års strikkepause har jeg fået lyst til at strikke igen. Besøgte forretningen i Roskilde og drog glad derfra med både opskrift og garn til denne trøje.
Jeg er lige blevet færdig med den i str. 6 mdr. Havde købt et ekstra nøgle garn og fandt den sødeste lille krave dertil fra anden opskrift: Bluse Classic- baby.
Tak for god service, opskrifter og inspiration til videre strikke projekter.
Sender foto..
Glade strikkehilsner fra Gerda


Eva Lynge

En glæde med sådan en god opskrift. Super nem at følge, og resultatet blev bare så godt. Mange fine anerkendelser fra mine veninder. Jeg er kommet igang igen med stor inspiration fra Hobbii, som min datter tog mig med til, nu hvor oldebarnet er på vej.


Gitte

Fin og let forståelig opskrift. Så fint at starte oppe fra og strikke i den længde som passer barnet.
Jeg undlod flæsen og strikkede lommer i den i stedet.
Strikkede i 100% bomuldsgarn,


Marianne Schellerup

Jeg er næsten færdig med flæsen forneden, og den bliver super sød. Skal sælges i Mødrehjælpen I Hillerød - håber den bliver en succes, for så strikker jeg et par stykker mere.


Cecilie Willer

Denne opskrift var mit aller første strikke projekt og jeg er overrasket over hvor nemt og lige til dette opskrift var. Den blev super fin, det en rigtig god opskrift.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv