➡️  KLIK HER   ⬅️        🖤 BLACK FRIDAY 🖤      Spar op til 80%!

Hobbii

Black Friday Acrylic XL Color Pack (Limited Edition)

Medium 100% HB Akryl

Tilbuddet udløber om:
0dd 0tt 0mm 0ss
Spar 85 kr. 85 kr. 170 kr.

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  Cewec-garner
 • Brand:
  Hobbii
 • Indhold:
  100% HB akryl
 • Vægt:
  5 x 100 g
 • Løbelængde:
  5 x 175 m
 • Garngruppe:
  Medium
 • Anbefalede pinde:
  5 - 6 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 16 m x 22 p
 • Anbefalet hæklenål:
  5,5 mm
 • Vaskeanvisning:
  Maskinvask 30ºC / Let tørretumling / Stryges på lav varme.
 • Hashtag:
  #hobbiiblackfridayacrylicXL

Indkøbschefen har fundet den lækreste akryl kvalitet til dig til Black Friday i år. Hækler eller strikker du meget i akryl? Så kunne denne akrylpakke være noget for netop dig.

Dette års Black Friday akrylgarn kommer i mange forskellige farver og strikkes på pind 5-6 mm. Akryl er perfekt til alle de ting, som gerne skal kunne vaskes i maskinen, som fx. sweatre, huer, halstørklæder, tæpper. Garnet kan snildt vaskes på 30 grader og tåler endda en tur i tørretumbleren på lav varme. 

Garnet bliver leveret i en pose med 5 nøgler à 100 g. 

Dette er et godt hverdags akrylgarn, som vi har arbejdet hårdt for at kunne få hjem til dig til denne særlige Black Friday pris.

OBS: Der er kommet et begrænset parti hjem, derfor gælder tilbuddet kun så længe lager hæves.

Garnet er OEKO-TEX® certificeret (nr. 2076-311). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/. 

Lizzi Ullner

Enormt lækkert garn, jeg foretrækker dette garn frem for andre, da det er så dejlig blødt. Garnet rækker virkelig langt, og jeg har lavet adskillige ting i dette garn.
Jeg har dog problemer med at få mine billeder til at få den rigtige størrelse sådan at jeg kan dele mine projekter med jer andre.
Ved ikke lige hvad jeg gør galt. Men jeg glæder mig over så dejligt dette garn er. Og ærgrer mig over at de garner jeg kan tåle at hækle med undgår de fleste af dem efter hånden.. ØV


Christelle


Jeg elsker at strikke med dette garn! Det er dejligt blødt og bliver ikke for varmt i hænderne selvom du strikker i lang tid. Kvaliteten er super god og garnet er stærkt og nemt at håndtere.


Michelle

Blødt og nemt at arbejde med, splitter ikke så meget og får et dejligt fuzz når det bliver hæklet unden at filtre. har en dejlig tyngde og bliver et lækkert tæppe når jeg bliver færdig.


Sabrina

Det er blødt og virkelig nemt at arbejde med så føler jeg hækler hurtigere med det her garn. Har købt det i flere farver, 4 forskellige farver blå til et tæppe jeg er i gang med.


Fatma

Jeg er blevet vild med dette gar. Det er super blødt tykt og varmt. Jeg glæder mig til næste black friday. Jeg har tænkt mig at købe meget mere denne gang.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv