Clover

Stoppenåle m/ Krum Spids - 3 stk

Rigtig gode stoppenåle fra Clover, som er super effektive til at hæfte ender med. Nålene er lavet med krum spids, så du let og ubesværet kan få nålen gennem maskerne.

Pakken indeholder 3 nåle og et lille orange etui, der er formet som en mini strikkepind, hvor du kan opbevare nålene, så du er sikker på, at de ikke bliver væk.

Inger Hyldgaard

For mange, rigtig mange år siden købte jeg i USA et etui med stoppenåls med en krum spids. Jeg blev så glad for at bruge dem, spidsen fanger nemt maskerne, i strikketøjet,selvom den er afrundet. Jeg bruger den til at hæfte, sy sammen, maskesting. Etuiet revnede, og patriarken limede det sammen igen, og i årenes løb er nålene udvandret til ukendte steder.
Jeg var ligeved at overveje en tur over Atlanterhavet igen, men så fandt jeg EN eneste dansk netbutik, der har de suverænt bedste stoppenåle til brug i strik: hobbii. Så nu jeg har fået mine gode nåle igen og en ny netbutik at handle i.


Elisabeth

De to store nåle er ca 6cm lange, og ca 1,5 mm i diameter (øjet 2,5mm). Den mindre nål er 5,4 cm lang og ca 1mm i diameter (øjet 1,5 mm). Brugt den mindste nål til maskesting/aflukning af strømper samt til reparation af en trøje strikket på pinde 3,5mm. Den krumme spids er fin at arbejde med. Til tyndere garn som stoppegarn tænker jeg stramajnåle er bedre.


Anita

Jeg købte dem for mange år siden, og blev så glad for dem, men havde fået smidt den mindste ud, og den brugte jeg til at hæfte og sy sammen med, så har lige købt et nyt rør igen, for de glider bare let igennem arbejdet.


Melissa

Dejlig nemt at have med på farten, bøtten er lige til at hæfte på nøgleringen og de 2 forskellige nålestørrelser gør at der er en løsning til de flest opgaver.


Jane

Her lige løbt dem og de er perfekte til at hæfte med og sy sammen oga den buede spids. Og 3 str så er du godt dækket ind ift garntykkelse.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv