Detaljer om garnet

Brand Mayflower
Indhold 100% Bomuld
Vægt 50g
Længde Ca. 170 meter
Anbefalede pinde 2,5 - 3,5 mm
Strikkefasthed 28 m = 10 cm
Garngruppe Fine
Vaskeanvisning Maskinvask 60ºC / 95ºC / Tørres fladt
Hashtag #hobbiicotton84junior

Mayflower

Cotton 8/4 Junior

100% Bomuld

10 kr  Fra 10 kr

Vælg farve: Farve

Et retro-klassiker fra danske Mayflower til en vanvittig retro-pris!

I andledningen af Mayflowers jubilæum er den populære Cotton 8/4 Junior tilbage for en kort stund. Garnet kommer i den originale banderole og til den gamle lave pris. Det betyder altså, at du så længe lager haves kan købe dette lækre bomuldsgarn for kun 10 kr. 

Cotton 8/4 Junior i natur er et skønt, blødt garn i 100% bomuld og kan bruges til både strikning og hækling. Vi anbefaler pindestørrelse 3,0-3,5 mm til strikkerne og 2,5-3,0 mm hvis du skal hækle med garnet. 

Garnet kan bruges til diverse tøjprojekter, interiør, amigurumi, karklude, håndklæder, børnetøj osv. Se evt. alle opskrifter til garnet på Mayflowers hjemmeside.

Lad dig drømme væk i de 40 eventyrlige farver, som Cotton 8/4 Junior findes i. Rigtig god fornøjelse.


Find opskrifter til garnet her: Opskrifter (154)

Lis Lykke

Køber altid Mayflower 8/4 junior gerne et par gange om måneden kan ikke lade være. Garnet er bare så velegnet til klude, både karklude og vaskeklude. Resterne kommer der gerne et dejligt køkkenhåndklæde ud af. Alle farverne er så klare og skønne. Altid hurtig modtagelse. TAK fordi Mayflower 8/4 junior igen fik mig igang med at strikke efter ca 30 års pause 🌺🌺


Lena Løffwall Risager

Super godt garn at lave karklude og håndklæder af både hækling, strikning og tunesisk hækle strikning. Kan koges på 95 grader hvad der er godt for klude.
Fås i mange farver og dejlig blødt at arbejde med. Lille minus kan forekomme knuder midt af garnet, ikke hvergang derfor ikke påtalt. Smitter ikke af. God til bluser holder Fason skal strikkes løst.


Rikke

Fantastisk garn! Jeg elsker at arbejde med det. Jeg startede ud med at lave en hel barselsgave til en veninde bestående af suttesnote, nusseklud, babytæppe og en sprutte. Sidenhen har jeg lavet flere projekter i det.
Jeg synes det er sjældent der dukker knuder op i nøglerne og det deler sig ikke, som jeg har oplevet med andre garner :)


Sanne Arentoft

Syntes det er det bedste bomuldsgarn der findes, selv for 40 år siden brugte jeg det. Jeg har aldrig oplevet at der er knuder på garnet, heller ikke at der er forskel på tykkelsen i et bundt garn. Der er vildt mange lækre farver at vælge imellem, og det er spundet så det ikke skiller. Blødt og lækkert mit favorit bomuldsgarn.


Tove Brandt Nielsen

Jeg er meget glad for at strikke med dette garn. Der er alle de farver, man kan ønske sig til smukke, mønsterstrikkede bluser, som jeg sammen med andre "piger" strikker til Røde Kors - og "resterne" bliver brugt til de p.t. populære karklude, som jeg også selv bruger - og forærer væk.


Skriv en anmeldelse

Detaljer om garnet

Brand Mayflower
Indhold 100% Bomuld
Vægt 50g
Længde Ca. 170 meter
Anbefalede pinde 2,5 - 3,5 mm
Strikkefasthed 28 m = 10 cm
Garngruppe Fine
Vaskeanvisning Maskinvask 60ºC / 95ºC / Tørres fladt
Hashtag #hobbiicotton84junior

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv