Detaljer om garnet

Brand Cotton Kings
Indhold 100% bomuld
Vægt 200 g
Længde 800 m
Anbefalede pinde 2,5 - 3,5 mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm = 25 m x 34 p
Garngruppe Fine
Vaskeanvisning Maskinvask 30 ºC / Må ikke tørretumbles
Hashtag #hobbiitwirls

Cotton Kings

Twirls

Fine100% Bomuld

119 kr  Fra 119 kr

Vælg farve:

Twirls er et lækkert "cake-garn" i 100% blød bomuld. Garnet består af 4 tynde bomuldstråde, som gør det helt perfekt til sjaler, tæpper og tørklæder, hvor de lange flotte farveskift kommer til sin ret.

Cotton Kings Twirls fås i mange pragtfulde farvekombinationer og kommer i store lækre 200 grams nøgler med en løbelængde på cirka 800 meter. Nogle af farverne er i det populære tone-i-tone farveskift og skifter med én tråd ad gangen. Derved fordeles det lange skift jævnt over nøglets 800 meter med et superflot resultat, hæklet såvel som strikket. De har et umanérligt smukt farveforløb, hvor farvenuancen skifter fra lys til mørk - eller omvendt, alt efter om du starter inderst eller yderst i nøglet.

Brug det til sjaler og sommerlige tørklæder, hvor nuanceskiftet kommer helt til sin ret, i ét langt håndarbejde. En fin bolero, en sommerkjole eller -bluse, hvor du kan få den fineste dip dye effekt frem, kunne også blive et hit, både til voksne og børn.

Der går cirka ét nøgle til ét sjal/tørklæde.

Tip: Før Twirls nøglet tages brug køres alle 4 tråde gennem en lille perle, så trådene følges ad under hele arbejdet.

Find opskrifter til garnet her: Opskrifter (37)

Mia Clément

Har købt to nøgler Twirls i hver sin farve som begge skal omdannes til hæklede sjaler efter den opskrift der ligger herinde på hjemmesiden. Var meget spændt på hvordan garnet var at arbejde med når nu de fire tråde ikke er spundet sammen, og heldigvis blev jeg i dén grad positivt overrasket! Det er super nemt at arbejde med og gi'r et virkeligt smukt resultat. Det er bestemt ikke sidste gang jeg arbejder med Twirls - man bli'r også hurtigt bidt af at nå hen til næste farveskift, og næste igen... Det si'r i virkelighed alt hvad man behøver at sige om dette lækre garn 😉


Lis Kristiansen

Nu har jeg hæklet 2 sjaler i Cotton Kinks og købt til 4 mere. Jeg troede det ville være svært at hækle med garnet pga de tynde tråde, men jeg konstaterede heldigvis hurtigt, at det er det ikke, og det er lækkert og dejlig blødt at arbejde med. Jeg er meget tilfreds med resultatet og glæder mig til til at komme i gang med det næste. Det er spændende at se hvordan farverne skifter, overgangen er flot lavet - ingen store knuder.


Heidi

Fik et nøgle i orange variant i gave og så var jeg i gang med virus sjalet og det er blevet mega flot og meget blødt og dejligt at have på. Bestilte så samme garntype i den gule variant og fik lavet en hel kort cardigan på "gefühle" altså uden opskrift - og den er også blevet rigtig fin...garnet kan bestemt anbefales...


Nina Ellyton Andersen

Jeg er blevet rigtig glad for at hækle sjaler i Twirls. Der er mange fine farvekombinationer, og garnet er lækkert at hækle i. Farveskiftene giver fine effekter. Et andet gode er, at det er lavet af 100 % bomuld.
Det kan ind imellem være svært at lægge håndarbejdet fra sig. Man skal lige hen til næste farveskift.


Chris

Elsker det her garn. Det er simpelthen så fint. Et par gange/Få gange er der kun 3 tråde, der senere kommer tilbage til 4 tråde.
Men de ting jeg har lavet med det, der opdager man det ikke. Jeg har lavet flere baby tæpper med det her garn med opskriften: deluxe baby svøb fra tantetråd.


Skriv en anmeldelse

Detaljer om garnet

Brand Cotton Kings
Indhold 100% bomuld
Vægt 200 g
Længde 800 m
Anbefalede pinde 2,5 - 3,5 mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm = 25 m x 34 p
Garngruppe Fine
Vaskeanvisning Maskinvask 30 ºC / Må ikke tørretumbles
Hashtag #hobbiitwirls

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv