Detaljer om garnet

Brand Viking
Indhold 78% Mælkefibre, 22% Nylon
Vægt 50g
Længde ca. 150 meter
Anbefalede pinde 6 mm
Strikkefasthed 10 cm = 16 m
Vaskeanvisning Finvask eller uldvask 30ºC
Hashtag #hobbiicreammilkyarn

Viking

Cream Mælkegarn

78% Mælkefibre, 22% Nylon

59 kr  Fra 59 kr

Vælg farve:

OBS! Dette produkt udgår og lageret skal tømmes - Gør et KUP inden det er for sent

Viking Cream er et super-blødt og eksklusivt garn til dig som vil have en unik oplevelse på strikkepindene. Cream er uden tvivl det blødeste garn vi nogensinde har forhandlet. 

Det er fremstillet af mælkefibre der ligesom silke er temperaturregulerende, hvilket betyder at du kan bruge det om vinteren såvel som sommeren. Det skønne mælkegarn er blødt som en drøm og utroligt behagelig at bære på den bare hud. 

I dag er mælkegarn udviklet og forfinet til at være noget af det mest luksuriøse garn. Viking Creams lækre kvalitet betyder, at garnet ikke kun egner sig godt til alle baby- og børneprojekter, men også er velegnet til mennesker med følsom og sart hud.

Desuden anses mælkegarn for at være både helbredende på eksem og bakteriefrastødende.

Find opskrifter til garnet her: Opskrifter (2)

Berit Øberg

Det er det absolut blødeste og lækreste garn, jeg har haft mellem fingrene. Ikke kun det at det er lækkert at røre ved, men det er også nemt at arbejde med. Det er super lækkert som halstørklæde, især i denne vinter, men dette luksuriøse garn kan også bruges til en skøn cardigan.❤ I love it :-)


Anne

Aldrig har jeg strikket med mere blødt og lækkert garn ❤️. Jeg strikker sweater til mine tre børnebørn, som kun kan komme til at elske deres farmor, når de får dem på 😊. Jeg har allerede planer om, at jeg bagefter skal lave en lang cardigan til mig selv. Absolut yndlingsgarn.


Jenai Rosenberg

Det absolut blødeste og lækreste garn jeg har haft mellem fingrene. Det er nemt at arbejde med, og giver et fantastisk slutresultat, når man har sit færdige "produkt" - vil du have det blødeste halstørklæde denne vinter, så strik/hækl et af dette luksuriøse garn ❤


Mette Liechti

Det mest fantastiske garn nogen sinde.
Har en voksen datter, der stadig lider af børneeksem.
Dette garn varmer når det er koldt, men det køler også når det er varmt, og bedst af alt, det får hendes hud til at falde helt til ro. Det er ganske enkelt magisk.


Vibeke Skaarup

Så super blødt og fantastisk at strikke med. Tilmed har det en gavnlig effekt på mine vinter-tørre hænder, når jeh strikker med det. Har strikket flere babybluser i det, og det bliver ikke de sidste. Kan varmt anbefale dette garn.


Skriv en anmeldelse

Detaljer om garnet

Brand Viking
Indhold 78% Mælkefibre, 22% Nylon
Vægt 50g
Længde ca. 150 meter
Anbefalede pinde 6 mm
Strikkefasthed 10 cm = 16 m
Vaskeanvisning Finvask eller uldvask 30ºC
Hashtag #hobbiicreammilkyarn

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv