Topbar
Slå til i dag! Spar op til 62% KLIK HER! >>

Hobbii

Hæklepude Deluxe

Spar 161 kr. 489 kr. 650 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Hækler du meget? Har du ofte ømme skulder- eller albueled på grund af det?

Så har vi noget til dig, som kan være med til at aflaste og støtte dine arme og derved dine led. Vores hæklepude er udtænkt og designet af vores hækledesigner, som også står bag Tante Tråd, og som hækler rigtig meget hver dag. Hæklepuden er opstået ud fra et behov for at aflaste ømme arme og skuldre. Armene kan hvile på puden og du kan på den måde få flere glade timer i hæklingens tegn.

Puden er super praktisk. Puden er nemlig fyldt med kapok (det nye vidundermateriale!).

Kapok’en er økologisk, og der er ikke blevet brugt tilsætningsstoffer eller andre kemikalier under forarbejdningen. Kapok består af meget fine hule fibre (faktisk består kapok af 80% luft), hvilke giver en rigtig god isolation og ventilation. Kroppens varme bliver reflekteret på en behagelig måde. Kapokfibrene leder fugt væk fra kroppen ud i rummet, og puden er derfor meget behagelig at sidde med, også i længere perioder.

Skulle materialet i din pude have sat sig lidt efter en periode, så kan du med fordel give inderpuden en tur i tørretumbleren, så er den som ny igen.

Kapoktræet vokser i Asiens og Sydamerikas regnskove, hvor kapok’en kan høstes år efter år uden at selve træet skal fældes. Ved at bruge produkter lavet af kapok støtter du en mere bæredygtig produktion, samt hjælper med til at bevare regnskoven. Vi er vilde med kapok!

Udover det bliver puden produceret på en dansk systue i Vietnam, hvor medarbejderne har gode arbejdsvilkår og har haft det i mere end 10 år.

Pudebetrækket kan tages af og vaskes i maskinen på 40°C, skulle det blive nødvendigt. Pudebetrækket skal helst ikke tørretumbles. Inderpuden er forsynet med en lynlås, så du kan tage alt fyld ud af puden, hvis du engang skulle have brug for at vaske bolstret. Bolstret kan vaskes på samme måde som betrækket (40°C i maskinen), kan dog godt tåle en tur i tørretumbleren. Du kan evt. give bolstret sammen med fyldet en ekstra omgang i tørretumbleren for at fluffe kapok'en lidt op igen.

Du kan også justere hårdheden af puden ved at tage noget af fyldet ud, hvis du foretrækker en blød pude, eller tilføje noget mere fyld, hvis du gerne vil have at puden skal være mere fast (du kan fx bruge fyldet fra vores monteringspude deluxe, som du finder linket til øverst på siden). 

Du kan vælge mellem tre forskellige størrelser. De præcise mål kan du finde på billederne.
Her er vores anbefaling hvilken størrelse hæklepude du skal vælge, hvis du passer en hvis tøjstørrelse. Husk at dette er blot en anbefaling, tjek gerne de præcise mål på billederne i billedgalleriet:

  • Tøjstørrelse XS-S: Hæklepude str. Small
  • Tøjstørrelse M-L: Hæklepude str. Medium
  • Tøjstørrese XL+: Hæklepude str. Large

Vi håber, du bliver lige så glad for puden, som vi er.

Psst: Puden kan selvfølgelig også bruges af glade strikkefolk, især når der bliver strikket på rund- eller strømpepinde.

Materiale:
Betræk: 100% GOTS certificeret bomuldsjersey
Fyld: 100% kapok
Mål: Se venligst billederne

Line

Det er et af de bedste køb længe!
Jeg slapper så meget mere af når jeg sidder og hækler i sofaen og da puden aflaster begge arme, så kan jeg endelig side hvor jeg vil i sofaen, uden at skulle have et armlæn i den ene side til støtte.
Den er også super god når man sidder med mobilen - der slapper armene også af 😉
Dog synes jeg prisen er ret pebret, heldigvis fik jeg den på tilbud.


Ena

Jeg har haft problemer med min højre skulder, og købte derfor denne til at bruge, når jeg hækler. Men har opdaget, at den også er super god at bruge, når jeg spiller PlayStation.
Det er et fantastisk køb, og alle pengene værd.


Cira

Lider af svær hypermobilitet og begyndende slidgigt i mine skuldre/fingre, takket være denne pude kan jeg nu igen nyde en afslapningsstund i mere end en time uden at få ondt, overhovedet! :D Kan ikke leve uden min pude! :)


Camilla

Har lige idag hentet min pude og hold nu op hvor er jeg glad for den. Kan bare mærke med det samme at det er noget helt andet at hækle med den.
Har haft ondt i skulderen længe og den bliver helt aflastet med denne pude


Camilla

Støtter armene og håndarbejdet kommer højere op så nakken aflastes også.

dette er et must for alle der har problemer med nakke og skulder ... køb den inden du får ondt


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv