Først til mølle!     🌿 GREEN WEEKS 🌿      Spar op til 54%

Hobbii

Christmas Sock Wool Glitter (Limited Edition)

Super Fine 73% Superwash Uld, 25% Polyamid, 2% Polyester

Spar 42 kr. 43 kr. 85 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  December udsalg
 • Brand:
  Hobbii
 • Indhold:
  73% Uld, 25% Polyamid, 2% Polyester
 • Vægt:
  100 g
 • Løbelængde:
  420 m
 • Garngruppe:
  Super Fine
 • Anbefalede pinde:
  3 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 30 m x 42 p
 • Vaskeanvisning:
  Maskinvask 30ºC / Må ikke stryges / Må ikke tørretumbles
 • Hashtag:
  #hobbiichristmassockwoolglitter

Så er der garanti for strikke-julehygge! Christmas Sock Wool Glitter er et charmende strømpegarn med et flot print i klassiske julefarver.

Dette er som udgangspunkt en helt klassisk type strømpegarn, men med et twist i form af en tynd glimmertråd i guld. Garnet er sammensat af superwash uld, polyamid, samt 2% polyester i form af guldtråden, som giver den flotte glimmereffekt.

Christmas Sock Wool Glitterer det oplagte valg, når der skal strikkes julestrømper til hele familien. Garnets sammensætning af uld og polyamid giver optimal slidstyrke og samtidig føles garnet stadig behageligt og varmt. Glimmertråden i garnet er ganske tynd, og selvom effekten er tydelig rent visuel, så mærker du ikke glimmertråden, når strømperne er i brug.

Christmas Sock Wool Glitter er perfekt til et hyggeligt strikkeprojekt op til jul. Hjemmestrikkede strømper er bare noget af det bedste! Men husk også, at strømpegarn kan bruges til meget mere end bare strømpestrikning. Kun fantasien sætter grænser i forhold til hæklede og strikkede juleprojekter med Christmas Sock Wool. 

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (3)

Ida

Jeg købte garnet for at lave strømper til en veninde. Jeg er mens jeg har strikket dem blevet så begejstret for dem at jeg bliver nødt til at lave et par til mig selv også. Helt perfekte til jul :-)


Helle

Super dejlig garn. Glimmertråden gør resultat helt speciel. Glimmertråden er snoet godt med garnet, så den ikke fanger pinden når man strikker. Har lige bestilt flere nøgler med glimmer :-)


Liv Victoria

Virkelig et lækkert strømpegarn. Tykt og slidstærkt – så er farverne jo lige til at komme i julestemning af. Alt i alt et garn der skulle "speciallaves" til hver sæson.


Katja Grube

Super lækkert garn, flotte i farven.
Glimmertråden er snoet med garnet, som giver et flot spil.
Jeg købte farven 03, som er stribet.
Bestemt ikke sidste gang jeg køber det garn.


Ida

Jeg købte garnet til sokker til en veninde. Jeg er mens jeg strikkede blevet så vild med garnet at jeg nu også bliver nødt til at lave et par til mig selv :-)


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv