KnitPro

Zing Jumperpindesæt

2,5 - 6 mm

Spar 415 kr. 415 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om produktet

Dette lækre sæt fra KnitPro Zing-serien indeholder 8 par af de mest populære størrelser af jumperpindene fra serien. Pindene er lette og glatte, og glider gennem maskerne som en drøm.

KnitPro Zing er en serie i letvægtsmetal, hvor hver pindestørrelse er kendetegnet ved at have sin egen, smarte farve med et metallisk look.

Sættet her indeholder størrelserne:
2.50 mm (Mørkerød)
3.00 mm (Mørkegrøn)
3.50 mm (Lysegrøn)
4.00 mm (Blå)
4.50 mm (Blålilla)
5.00 mm (Pink)
5.50 mm (Brun)
6.00 mm (Mørkelilla)

Sættet kommer i et flot sort og rødt etui med lynlåslukning og gennemsigtige ruder på begge sider, så du nemt kan danne dig et overblik over dine jumperpinde.

Victoria

De lækreste strikkepinde, jeg nogensinde har haft. De er ikke kolde i mine hænder, som de gamle atålpinde er, og når man er så gammel, at gigten bare har bidt sig fast, så lærer man at sætte pris på den slags.
De bliver ved at holde sig fine, og de flosser eller knækker ikke, som træ eller plastik gør. Jeg elsker den fine mappe, hvor hver størrelse har sin egen plads.


Gitte Hellerup

fantastiske lækre pinde at strikke med. Elsker at de har bestemte farver til de forskellige størrelser og at det er alle typer pinde det gælder. kan varmt anbefale dem.


Johanne

For noget tid siden fik jeg dem i gave og jeg må sige at de er fantastiske, har altid strikket meget stramt, men gør jeg ikke med dem her, de er fantastiske.


Hanne

Jeg er rigtig klad for dem jeg har købt . Bliver ikke så træt i hånde når jeg strikker med dem og jeg strikket mere fast


Dorte

Jeg er rigtig glad for de her pinde - de glider bedre og bedre jo mere de bliver brugt.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv