Topbar
Spar op op til 62% • Gør et kup! KLIK HER >>

Hobbii

Diablo Wild Print

Lace 40% Polyakryl, 30% Mohair, 30% Polyamid

Spar 21 kr. 39 kr. 60 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Brand:
  Hobbii
 • Indhold:
  40% Polyakryl, 30% Mohair, 30% Polyamid
 • Vægt:
  25 g
 • Løbelængde:
  225 m
 • Garngruppe:
  Lace
 • Anbefalede pinde:
  4,5 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 21 m x 28 p
 • Anbefalet hæklenål:
  5,5 mm
 • Vaskeanvisning:
  Håndvask / Må ikke tørretumles
 • Hashtag:
  #hobbiidiablowildprint

Detaljer om opskriften

 • Brand:
  Hobbii
 • Hæklefasthed:
  10 x 10 cm = 16 m x 25 p

Lad os introducere Rebellen i Diablo-familien: Diablo Wild Print. Til alle os, der ikke kan få nok af farver. Diablo Wild Print har fået sit navn fordi… ja, bare fordi den er for VILD. Den har de smukkeste farveskift, som næsten får garnet til at virke håndfarvet.

Som resten af Diablo-serien er Wild Print en lækker mohairblanding, som især er kendetegnet ved at være blød og fnuglet. Den dejlige kvalitet spindes til Hobbii i Italien. Med det flotte, fluffy skær, kan Diablo være et godt, billigere alternativ til en kid silk.

De funky farver i Diablo Wild Print træder flot frem, når du strikker med garnet alene. Men det bliver altså rigtigt sjovt, hvis du anvender Wild Print som en følgetråd sammen med ensfarvet garn.

Sæt fx en hvid base sammen med Wild Print i sarte pasteller, så ligner det jo nærmest skumfiduser og regnbuer! Eller brug en dyb navy blå sammen med Wild Print i pangfarver. Husk, en følgetråd med stor kontrast vil fremhæve garnets vilde print, mens en mere nærliggende farve, som måske allerede indgår i printet, kan ”tæmme” det.

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (230)

Heidi

Super lækkert garn i mange skønne farve kombinationer! 😍 jeg har brugt fv. 14 som følgetråd i min novice sweater. Det giver sådan en fin effekt med en hvid bundfarve. Blød og kradser ikke. Jeg er allerede i gang med mit 2 strikke projekt i fv. 22 sammen med en gyldenbrun easycare tråd. Det bliver en ren nougat lækkerhed at få på i de to farve kombinationer. 😃👌🏼


Tine

Jeg brugte garnet sammen med cotton merino classic og det var en fornøjelse at strikke i. Garnet (soft pastels) gav et skønt farvespil, hvor de korte farveskift gjorde at det ikke klumpede eller blev stribet. Jeg havde ikke de store problemer med at få garnet til at komme ud af nøglet, hvilket jeg ellers havde frygtet.
Der skal helt sikkert laves mere med dette skønne garn.


Dorthe

Super lækker garn (nr 11,soft pastels) , brugte den som følge tråd sammen med Nordlys 903 og 968 til en poncho. Det gav ponchoen et dejlig FLUFFY look og farven ænder sig så dejlig roligt så ingen hårde farve skift heller ikke selv om 968 er med lange farveskift.


Sofie

Kæmpe fan! Jeg har brugt dette garn flere gange, for det giver et rigtig fint farvespil til en sweater! Jeg har strikket en sweater no9 fra myfavoritethings knitwear i en tråd lima hjertegarn i natur hvid og en tråd af denne diablo i Desert Fox 22, og det er SÅ flot!


Laila

Superfedt garn med mange meter. 25 g = 225 meter.
Har lige strikket en sweater i Snowstorm med Diablo wild print, green peacock som følgetråd. Brugte kun 3 nøgler til en str. L

Skal nu i gang med 4 tråde blålige Diablo og Diablo wild print Blue Panther.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv