Hobbii

Digital Omgangstæller

32 kr  32 kr

Med denne populære digitale omgangstæller, også kaldet en pindetæller, kan du holde styr på hvor langt du er kommet eller hvor meget du mangler.

Den digitale omgangstæller kan nemt spændes om din finger og giver dig mulighed for at tælle uden at du skal lægge dit strikke- eller hækletøj fra dig. Et uundværligt værktøj for dig som elsker at strikke eller hækle.

Når du slukker omgangstælleren, husker den sidste indtastning.

Kommer i assorterede farver.

Omgangstælleren fås også i en LED udgave med lys i skærmen. Se den her.Anni Frederiksen

En fin gave at få, når man handler hos jer.
Jeg vil gerne fremhæve den fine service jeg har fået på telf. de gange jeg har ringet til jer. Fået en rigtig god vejledning.
Jeres ordrebehandling er uovertruffen, hurtig forsendelse og der har ikke været en eneste fejllevering i de efterhånden mange leveringer jeg har modtaget.


Simone

Jeg kan ikke undvære den. Sidder godt på fingeren. Bliver fri for at have papir og blyant. Den første jeg havde spiste min hund, og var bange for man ikke kunne finde en ny nogen steder, hvor efter jeg så jeg kunne få den her skønt, for kan simpelhen ikke leve uden. 👍😊


Gitte Haugaard Warrer

Rigtig dejlig at bruge, jeg kan ikke lige have den på fingeren ( kan heller ikke gå med ringe da de irritere mig ) Men den ligger trofast ved min side på armlænet, og da remmene er af silikone glider den ingen vegne. En rigtig skøn gave at få med sin ordre :-)


Kamilla Halling Nielsen

Den er super nem at bruge, den er enda så snart at man kan tætte den om fingeren, så den hele tiden er ved hånden.
Før bruge jeg dem hvor man selv drejede og kun havde 2 tal, det den digitale er bedre når man har over 100 masker at hækle i.


Jeanne Petersen

Den bedste omgangstæller jeg har haft til dato, og jeg har efterhånden haft nogen stykker.

Sidder godt på fingeren, og er nem at betjene... ikke hård at trykke i knapperne, men dog stadig ikke løs nok til at få trykket ved et uheld.


Skriv en anmeldelse

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv