Hobbii

Digital Omgangstæller

Med denne populære digitale omgangstæller, også kaldet en pindetæller, kan du holde styr på hvor langt du er kommet eller hvor meget du mangler.

Den digitale omgangstæller kan nemt spændes om din finger og giver dig mulighed for at tælle uden at du skal lægge dit strikke- eller hækletøj fra dig. Et uundværligt værktøj for dig som elsker at strikke eller hækle.

Når omgangstælleren slukker sig selv, husker den sidste indtastning.

Kommer i assorterede farver.

Omgangstælleren fås også i en LED udgave med lys i skærmen. Se den her.Nina Bruun

Den er SUPER nem at bruge...
Det er første gang at jeg har en omgangstæller af nogen art... Den "husker" dine indtastninger selv efter en pause hvor skærmen er gået ud.. Så det eneste jeg skal huske, er bare hvilket projekt jeg var igang med. 😉
Jeg har altid benyttet mig af pen og papir...
- Det vil jeg nok fortsætte med som supplement. Da jeg er en strikker med mange projekter af gangen.. Men jeg er glad og tilfreds med denne gadget!!


Bente Glasdam

Fantastisk populær omgangstæller, så populær at jeg lånte en af mine ud til en, jeg skulle lære at hækle for et år siden... og den er stadig udlånt😁 Også populær blandt mine hunde, men det kan de desværre ikke holde til. Nu har jeg en tilbage, som jeg passer rigtig godt på, for jeg kan slet ikke undvære denne skønne tæller som både kan sidde på fingeren og ligge på armlænet uden at falde ned med den silikonerem den er udstyret med.


Anni Frederiksen

En fin gave at få, når man handler hos jer.
Jeg vil gerne fremhæve den fine service jeg har fået på telf. de gange jeg har ringet til jer. Fået en rigtig god vejledning.
Jeres ordrebehandling er uovertruffen, hurtig forsendelse og der har ikke været en eneste fejllevering i de efterhånden mange leveringer jeg har modtaget.


Sarah Bech

Elsker dette produkt❤️ Normalt sad jeg med papir og blyant, og satte en streg hver gang jeg var noget en omgang, men kunne alligevel nemt miste overblik over mine streger. Det problem løser dette produkt, fordi den nemlig også husker hvor langt man er, for den gemmer nemlig talene indtil man selv nulstiller 😊


Beth

En rigtig god måde at holde styr på sine rækker. Det er smart at de fås i flere farver, så man kan have dem liggende sammen med flere igangværende projekter. Den kan både ligge på bordet, eller man kan have den rundt om fingeren. Så smart! (Og meget nemmere end de gamle ikke-digitale tællere!)


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv