SPAR 100% 32 kr Gratis Populær

Hobbii

Digital Omgangstæller

text_you_save

32 kr  Fra 0 kr

  • Nem og sikker handel
  • Fragt fra 31 kr
  • Fragtfrit over 499 kr
  • Levering 1-2 dage
  • 31 86 33 57

OBS: Husk at du selv skal putte omgangstælleren i kurven

Med denne populære digitale omgangstæller, også kaldet en pindetæller, kan du holde styr på hvor langt du er kommet eller hvor meget du mangler.

Den digitale omgangstæller kan nemt spændes om din finger og giver dig mulighed for at tælle uden at du skal lægge dit strikke- eller hækletøj fra dig. Et uundværligt værktøj for dig som elsker at strikke eller hækle.

Når du slukker omgangstælleren, husker den sidste indtastning.

Kommer i assorterede farver.

Omgangstælleren fås også i en LED udgave med lys i skærmen. Se den her.Nina Bruun

Den er SUPER nem at bruge...
Det er første gang at jeg har en omgangstæller af nogen art... Den "husker" dine indtastninger selv efter en pause hvor skærmen er gået ud.. Så det eneste jeg skal huske, er bare hvilket projekt jeg var igang med. 😉
Jeg har altid benyttet mig af pen og papir...
- Det vil jeg nok fortsætte med som supplement. Da jeg er en strikker med mange projekter af gangen.. Men jeg er glad og tilfreds med denne gadget!!


Anni Frederiksen

En fin gave at få, når man handler hos jer.
Jeg vil gerne fremhæve den fine service jeg har fået på telf. de gange jeg har ringet til jer. Fået en rigtig god vejledning.
Jeres ordrebehandling er uovertruffen, hurtig forsendelse og der har ikke været en eneste fejllevering i de efterhånden mange leveringer jeg har modtaget.


Simone

Jeg kan ikke undvære den. Sidder godt på fingeren. Bliver fri for at have papir og blyant. Den første jeg havde spiste min hund, og var bange for man ikke kunne finde en ny nogen steder, hvor efter jeg så jeg kunne få den her skønt, for kan simpelhen ikke leve uden. 👍😊


Gitte Haugaard Warrer

Rigtig dejlig at bruge, jeg kan ikke lige have den på fingeren ( kan heller ikke gå med ringe da de irritere mig ) Men den ligger trofast ved min side på armlænet, og da remmene er af silikone glider den ingen vegne. En rigtig skøn gave at få med sin ordre :-)


Jennifer

Tak for den fine omgangstæller i sendte med ved mit sidste køb. Hvordan jeg har kunnet leve uden denne før begriber jeg ikke 😁 Nu er der langt mindre fejl at spotte 👏🏼 Den er en fin størrelse som kan sættes på fingeren og fylder ingenting.


Skriv en anmeldelse

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv