Hobbii

Digital Omgangstæller med lys

Smart digital LED-omgangstæller/pindetæller, der hjælper dig med at holde styr på, hvor langt du er kommet eller hvor meget du mangler.

Knappen i højre side giver dig kortvarigt lys i skærmen, så du altid har mulighed for at se tallet, uanset om du skulle sidde i et rum med dårlig belysning.

LED Omgangstælleren kan nemt spændes om din finger og giver dig mulighed for at tælle uden at du skal lægge dit strikke- eller hækletøj fra dig. Et uundværligt værktøj for dig som elsker at strikke eller hækle.

Når du slukker omgangstælleren, husker den sidste indtastning.

Lisbeth

Jeg bruger mange omgangstællere når jeg strikker, da jeg altid har mere end et arbejde i gang. Når jeg er færdig med at strikke stikker jeg pinden ind i et hul i remmen, så sidder tælleren på strikketøjet. Hvis jeg strikker på store pinde lægges tælleren under banderolen.
Min omgangstæller ligger på bordet når jeg strikker, jeg kan ikke have den siddende på fingre, det virker akavet.


Camilla

Ville give langt flere stjerne hvis det var muligt. Jeg har aldrig haft en omgangstæller før, og valgte at købe en der var forholdsvis billig. Jeg er virkelig overrasket over hvor god den er og så er det skønt at jeg ikke behøver at sidde og skrive hvor langt jeg er på et stykke papir. Fedt at der er lys i og så er det bare helt simpelt og flot. Vil helt klart anbefale den til andre


Maria

Synes det er fin :) behageligt på fingeren og ja hjælpe med holde styr hvor langt man er.. og det er skønt med led så man stadig kan se tallet når man hækler om aften


Anna krongaard

Dejlig gadget som jeg kan bruge ude på altanen her på Gran Canaria, når det er mørkt sammen med min nakkelampe.
Kan varmt anbefales


Christina

Fin lille omgangstæller , der gør det nemt og følge med i , hvor mange omgange , man har nået . Anbefaler den gerne til andre .


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv