SPAR 25%

Detaljer om garnet

Brand Hobbii
Indhold 65% superwash uld, 25% polyamid, 10% kashmir
Vægt 200 g
Længde 770 m
Anbefalede pinde 3 - 4 mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm = 27 m x 35 r
Garngruppe Fine
Vaskeanvisning Håndvask på maks. 30°C. Brug aldrig skyllemiddel. Tørres fladt.
Hashtag #hobbiidolcecashmere

Hobbii

Dolce Cashmere

Fine65% Superwash Uld, 25% Polyamid, 10% Kashmir

Køb mere - spar mere

Antal Spar Pris/stk
6 37% 188 kr
text_you_save

299 kr  Fra 225 kr

Vælg farve:

Dolce Cashmere er en fantastisk blød og lækker uldblanding i selskab med fin, let kashmir.
Garnet får vi fremstillet specielt til Hobbii på et lille, familiedrevet spinderi i Italien. Her har man gennem generationer, på innovativ og omhyggelig vis, spundet gode, smukke garner.

Farvespillet i Dolce Cashmere er noget helt særligt, hvor farverne langsomt skifter gennem de 770 meter i nøglet. Det store, lækre nøgle på 200g er særligt tiltænkt bløde halstørklæder og sjaler, hvor det elegante farveskift rigtigt kan komme til sin ret. Her anbefaler vi at strikke det på en pind 3 - 4 for et blødt og endnu mere fyldigt resultat.

Kashmir kan bæres direkte på huden og luner dejligt, da kashmir fibrene isolerer godt og holder endnu bedre på varme end almindelig uld. Da garnet tåler skånevask i maskinen, egner det også glimrende til ekstra luksuriøst baby- og børnetøj, eller fx et smukt barnevognstæppe. Du kan selvfølgelig også bruge Dolce Cashmere til fx. huer, vanter, eller anden beklædning. Her kan det fint strikkes lidt tættere ned på en pind 3-3,5 mm. Vær dog opmærksom på at det altid anbefales at lave en strikkeprøve, inden du går igang med dit projekt; det er som regel tid, der er godt givet ud.
Rigtig god fornøjelse!

OBS: Vær venligst opmærksom på at der er sket en printfejl på banderolen: Garnet skal vaskes i hånden og må IKKE vaskes i maskinen. Vi beklager ulejligheden! 

Find opskrifter til garnet her: Opskrifter (9)

Birthe Nesgaard Johansen

Dolce Cashmere er et fantastisk lækkert blødt og let garn med flot farveskifte. Jeg har hæklet et langt zigzag sjal/tørklæde i farven Perfect Rainbow, og har nu bestilt i farverne Iridescent Blue og Scarlet Plum til 2 hæklede trøjer.


Maria

Super lækkert garn at arbejde med og jeg er meget tilfreds med resultatet. Min gamle mormor har fået et sjal jeg har hæklet i dette og hun er lykkelig for det fordi det er så let og samtidigt luner 😊


Sarah

Så lækkert og blødt. Jeg er i gang med et sjal, men har allerede bestilt de næste nøgler, til nogle nye projekter.
Alle farverne er så smukke at det sværeste var at vælge nogele fra.


Laillamari Grundt

Jeg er så begejstret for dolce Cashmere , super blødt ok der er muligheder for at være kreativ med dette garn, evt. Sætte den sammen med lace en ensfarvet der matcher til ens farvevalg


Anne Sofie

Lækkert og blødt garn. Farverne har nogle skønne gradient overgange mellem farverne. Perfekt til at lave en regnbue hue eller andre farverige projekter.


Skriv en anmeldelse

Detaljer om garnet

Brand Hobbii
Indhold 65% superwash uld, 25% polyamid, 10% kashmir
Vægt 200 g
Længde 770 m
Anbefalede pinde 3 - 4 mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm = 27 m x 35 r
Garngruppe Fine
Vaskeanvisning Håndvask på maks. 30°C. Brug aldrig skyllemiddel. Tørres fladt.
Hashtag #hobbiidolcecashmere

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv