SPAR 24%

Detaljer om garnet

Brand Hobbii
Indhold 100% ny uld
Vægt 100g
Længde ca. 400 meter
Anbefalede pinde 3 - 3½ mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm = 30m x 42p
Garngruppe Fine
Vaskeanvisning Ekstra skånevask ved maks 30ºC
Hashtag #hobbiidreamcolour

Hobbii

Colour Bag (10 farver) - Dream Colour

100% superwash uld

text_you_save

810 kr  Fra 619 kr

Her er en rigtig godtepose for de farveglade med samtlige 10 smukke nuancer i Hobbii Dream Colour. Lad dig inspirere til nye sammensætninger med de forskellige nuancer. Samlingen her er virkelig sjov at lege med, hvis du fx strikker striber, fair isle eller fx domino- eller vævestrik. Denne helt specielle Colour Bag kunne også være en dejlig gaveidé til en kreativ ven – eller dig selv.

Dream Colour består af 100% ny uld, i store, lækre nøgler à 100g med en lang løbelængde. Garnet har lange, smukke farveskift og fås i en unik farveskala. Dream Colour kan forvandle selv de mest enkle modeller til flotte, unikke kreationer. 

Dream Colour fås i en række farvevariationer med langsomme skift, hvor farverne blandes til overraskende smukke nuancer. Det spændende ved dette garn er, at man aldrig præcist ved, hvordan det endelig resultat kommer til at se ud. Hver enkelt nøgle har nemlig sin helt egen unikke farvesammensætning.

Det når aldrig at blive kedeligt at strikke eller hækle med Dream Colour, for der dukker masser af nye nuancer og farvespil op undervejs i arbejdet. De langsomme nuanceskift i hver enkelt farve bevirker, at nøglerne ofte vil se forskellige ud, selvom det er samme farve. Det skyldes altså ikke en fejl, men blot garnets og farvernes særlige udtryk. 

OBS: Garnet kan i enkelte tilfælde afgive lidt lugt fra farvestoffet. Det er helt harmløst, og kommer blot, fordi det er helt nyproduceret. Det forsvinder helt i vask eller luftning.

Brug Dream Colour til lækre sjaler og tørklæder, huer, overdele som fx. en poncho - eller strik fx en følgetråd af Kid silk sammen med det, til en ekstra lun og vamset sag. 

Skal du bruge flere nøgler af samme farve, finder du Dream Colour lige her.

Find opskrifter til garnet her: Opskrifter (6)

Birgit Larsen

Super godt garn 😀
Handler en del hos Hobbii ❤️
"For at tænde andre 😀
Må man brænde selv 😀"
⭐⭐⭐⭐⭐


Skriv en anmeldelse

Detaljer om garnet

Brand Hobbii
Indhold 100% ny uld
Vægt 100g
Længde ca. 400 meter
Anbefalede pinde 3 - 3½ mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm = 30m x 42p
Garngruppe Fine
Vaskeanvisning Ekstra skånevask ved maks 30ºC
Hashtag #hobbiidreamcolour

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv