Topbar
Spar op op til 62% • Gør et kup! KLIK HER >>

Mayflower

Easy Care

Super Fine 100% Superwash Merinould

Spar 45 kr. 45 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Brand:
  Mayflower
 • Indhold:
  100% Uld
 • Vægt:
  50 g
 • Løbelængde:
  185 m
 • Garngruppe:
  Super Fine
 • Anbefalede pinde:
  3 - 3,5 mm
 • Strikkefasthed:
  28m x 40=10cm
 • Vaskeanvisning:
  Finvask eller uldvask 40ºC  / Tørretumbles ved lav temperatur
 • Hashtag:
  #hobbiieasycare

Easy Care er et klassisk uldgarn i 100% merinould fra den danske garnproducent Mayflower. Garnet er utrolig blødt, og da det er lavet af merinould, er det også kløfrit og behageligt at strikke med. Easy Care fås i et imponerende farveudvalg med et hav af flotte farver, lige fra de mere afdæmpede til neonfarver - så der er med sikkerhed også en farve, der passer til dit projekt.

Ulden er utrolig behageligt mod huden, hvilket gør det ganske anvendeligt til daglig brug og især til baby- og børnetøj, da det kan tåle uldvask i maskinen ved op til 40°C og tørretumbles ved lav temperatur.

Ulden er importeret fra Sydamerika og spundet i Italien - og er selvfølgelig 100% mulesing-fri.

Alle garnerne i Easy Care kollektionen er superwash-behandlede. 


Garnet er OEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret (nr. 1976-294). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (23)

Jytte-Hanne Andersen

Dette garn er simpelthen et uovertruffet produkt, og derfor også mit foretrukne garn, det kradser ikke, og kan derfor også bruges som babygarn, men da også til de voksne.
Man skriver at det kan tørretumbles på en lavere varmegrad, men dette passer ikke, for når jeg har vasket mit strikketøj, så stiller jeg ikke om på temp., men tørrer det ved samme varmegrad som hvidt tøj, størrelsen er uændret på tøjet, og det ser næsten smukkere ud som før det blev vasket og tumblet.
jeg lavede i starten en strikkeprøve på 20 x 20 cm, vaskede den og tørrede den, og målte den, og den havde samme størrelse da det var tørt. Jeg kan varmt anbefale dette garn.


Inge Darre

Det er første gang jeg strikker med dette garn og jeg er bestemt ikke blevet skuffet! Jeg fandt den helt rigtige "pudder-farve" i dette bløde garn, som er særdeles velegnet til en baby slå-om-trøje og et par gamacher - det strikkede får det helt rigtige - lidt fluffy - udseende. Garnet er behageligt at strikke med og passer i tykkelsen til rigtig mange af mine baby-opskrifter.


Dea

Et rigtigt godt garn, der er blødt nok til selv de mest sarte. Jeg har brugt det til huer, trøjer og halstørklæder, og det fungerer fantastisk. Garnet kommer i mange flotte farver, og det er en kæmpe fordel. Jeg ville ønske at garnet måske var spundet lidt strammere, men det er virkelig en lille bitte detalje.


hækletanten

Jegbliver nødtil at fortælle andre,hvor lækkert Easy care er i alle tykkelser - kunne dog godt ønske mig endnu flere nuancer af hver farve, da det absolut matcher mit behov for lækkert garn hvor du får "smæk for skillingen"-kan absolut anbefalestil både hækle- og strikke projekter


Ida

Super fint garn, som jeg lige nu er i gang med at bruge til at par vanter.
Jeg strikker med to tråde, så dette garn og garnet "Drops Brushed Alpaca Silk".
Det fungerer bare helt super, og man kan nemt finde farver som passer sammen, da der er så mange at vælge i mellem.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv