SPAR 23% 9 kr Populær

Detaljer om garnet

Brand Mayflower
Indhold 100% Merinould
Vægt 50 gram
Længde 185 meter
Anbefalede pinde 3-3,5 mm
Strikkefasthed 28m x 40=10cm
Vaskeanvisning Finvask eller uldvask 40ºC  / Tørretumbles ved lav temperatur

Mayflower

Easy Care

100% Merinould

text_you_save

39 kr  30 kr


Vælg farve:

Easy Care er et klassisk uldgarn i 100% merinould fra den danske garnproducent Mayflower. Garnet er utrolig blødt, og da det er lavet af merinould, er det også kløfrit og behageligt at strikke med. Easy Care fås i et imponerende farveudvalg med et hav af flotte farver, lige fra de mere afdæmpede til neonfarver - så der er med sikkerhed også en farve, der passer til dit projekt.

Udover at være utrolig behageligt mod huden er ulden superwash-behandlet, hvilket gør det ganske anvendeligt til daglig brug og især til baby- og børnetøj, da det kan tåle uldvask i maskinen ved op til 40°C og tørretumbles ved lav temperatur.

Ulden er importeret fra Sydamerika og spundet i Italien - og er selvfølgelig 100% mulesing-fri.

Vigtig info: Grundet en bestemt EU regel må garnproducenter ikke skrive merinould under indhold på banderolen, men vi kan garantere at garnet består af 100% merinould.

Find opskrifter til garnet her: Opskrifter (38)

Inge Darre

Det er første gang jeg strikker med dette garn og jeg er bestemt ikke blevet skuffet! Jeg fandt den helt rigtige "pudder-farve" i dette bløde garn, som er særdeles velegnet til en baby slå-om-trøje og et par gamacher - det strikkede får det helt rigtige - lidt fluffy - udseende. Garnet er behageligt at strikke med og passer i tykkelsen til rigtig mange af mine baby-opskrifter.


hækletanten

Jegbliver nødtil at fortælle andre,hvor lækkert Easy care er i alle tykkelser - kunne dog godt ønske mig endnu flere nuancer af hver farve, da det absolut matcher mit behov for lækkert garn hvor du får "smæk for skillingen"-kan absolut anbefalestil både hækle- og strikke projekter


Vinnie jensen

Et meget lækkert garn. 👍 har startet strikkeprojekter op efter jeg har været “hækler” i et par år. Og at gå fra ren bomuld og over til at have det her produkt i hænderne er en sand fornøjelse. Resultatet bliver varmt, blød og bare lækkert.


Anette Nymand

Anmeldelse af Mayflowers Easy Care. Jeg har tidligere strikket meget i Easy Care, men nu hvor jeg skal være farmor, ved jeg bare, at denne kvalitet ikke kradser. Den forbliver desuden pæn efter vask. Alt i alt en meget lækker kvalitet.


@rikkewitten

Dejlig blødt garn til både strikket og hæklet tøj. Fint spundet, så det ikke trevler op når man arbejder i det (hvilket ellers tit kan være et problem for os hæklere ;) ..)


Skriv en anmeldelse

Detaljer om garnet

Kategori Forside
Brand Mayflower
Indhold 100% Merinould
Vægt 50 gram
Længde 185 meter
Anbefalede pinde 3-3,5 mm
Strikkefasthed 28m x 40=10cm
Vaskeanvisning Finvask eller uldvask 40ºC  / Tørretumbles ved lav temperatur

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv