Populær

Turbine

Edwards Menageri - Fugle

229,95 kr  229,95 kr

Kerry Lord begyndte at hækle to uger før, hun fødte sønnen Edward. Hun er selvlært hækler, og er efterhånden blevet afhængig af det. i første omgang opfandt hun modellerne i bogen “Edwards menageri”, der er gået hen og blevet en bestseller. Du kan købe “Edwards menageri” her. 

I efterfølgeren “Edwards menageri - FUGLE” findes der ligeledes 40 opskrifter på unikke fugle, der har hver sin personlighed. Der er Duen Celine, der er kunstner, og som kæmper for at holde sin fjerdragt hvid som sne. Havmågen david, der lever som nomade. Tukanen Magda, en rigtig prinsessepige, og Hanen Kim, der er kaffeentusiast. 

Hver af de 40 opskrifter strikkes efter de samme grundformer, som findes forrest i bogen. Derudover er opskrifterne i niveau 1, 2 og 3 og designet således, at de kan varieres i størrelse, og på den måde kan menageriet udvides efter smag og behag - du kan endda skabe hele fugleflokke og selv finde på flere navne og personligheder.

Ligesom sin forgænger er “Edwards menageri - FUGLE” meget pædagogisk i sin opbygning. Der er information om alt, hvad du har brug for at vide for at komme i gang med hækleriet. Opskrifterne er enkle, da de som sagt alle er bygget op efter samme grundform, hvilket gør det overskueligt for nybegyndere også at være med. Samtidig er der også inspiration at hente for den rutinerede hækler. Og endelig er der god underholdning for den, der nøjes med at læse om de mange skønne fugle og deres spektakulære personligheder.

Forfatter: Kerry Lord
130 - Udgivet i 2016

 

Der er ingen anmeldelser for produktet.                    

Skriv en anmeldelse

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv