Hobbii

Termokrus - Hot Knitter

Spar 129 kr. 129 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

OBS! Dette produkt udgår og lageret skal tømmes - Gør et KUP inden det er for sent

Tag godt imod Hobbii's første to-go kop til kaffe, te og andre drikke! Dette lækre termokrus i stilrent design kan både holde din kaffe varm og din vand kold - alt efter dit behov når du er på farten ;-) Og med printet på siden af kruset, er der ingen tvivl om at du er en "HOT KNITTER".

Vi kender det alle.. Man sætter sig til rette i sofaen med sit spændende strikkeprojekt og en god kop kaffe. Og inden man ser sig om er man pludseligt meget optaget af sit projekt, og så er kaffen kold! Det undgår du, med denne termokop.
Men det er ikke den eneste fordel vi kan få øje på; Når du bruger en to-go kop på farten i stedet for et engangskrus, så gør du samtidig en forskel for miljøet. 

Selve koppen er lavet af to lags rustfrit stål. Låget er lavet af BPA-fri plastik med en silikonen-membran der sørger for at låget slutter tæt og holder din varme drik varm i op til 6 timer. Vil du omvendt holde dit vand kold, så hjælper termokruset dig i op til 12 timer. For at undgå lækage anbefaler vi, at termokruset er i oprejst position, når den er fuld.

Indhold: 500 ml
Højde på krus: 17,6 cm
Tåler mikroovn eller ovn: Nej
Tåler opvaskemaskine: Nej
Tåler frys: Nej


Kristina

Fin design og god tud at drikke af. Der bliver skrevet at væske kan holde sig varmt i op til 6 timer, min var kold efter 2 timer


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv