Populær

Turbine

Emilys Hæklebog - Søde Amigurumifigurer

229,95 kr  229,95 kr

Nye opskrifter på søde og hurtigt hæklede amigurumifigurer for børn og voksne.

Emily har skrevet en inspirerende bog til nye hæklere. Amigurumi er en japansk hækletradition, hvor man hækler små figurer, ofte med et personligt udtryk, så figuren bliver helt sin egen. Amigurumi betyder på japansk “hæklede bløde figurer”. Amigurumi er et lille og hurtigt håndarbejde - lige til at have i tasken. Emilys amigurumifigurer er friske med en nordisk stil.

Hvis du endnu ikke kan hækle, er det ikke noget problem! Med Emilys hækleskole lærer du det hurtigt. Forest i bogen forklares de vigtigste teknikker både med tekst og billeder. Hvis du er ny hækler, kan du begynde med de første og nemmeste opskrifter, og hvis du er mere øvet, kan du springe direkte til de mere vanskelige opskrifter sidst i bogen.

Om forfatteren:
Emily Thorbjørnsen opdagede amigurumi efter at have læst en artikel om det i avisen. Hun blev straks begejstret og bestemte sig for, at det skulle være hendes nye hobby. Hun lærte sig selv at hækle og blev så optaget af det, at hun hurtigt begyndte at udvikle sine egne opskrifter - det er denne bog et resultat af.

44 sider - Udgivet i 2015.

Skriv en anmeldelse

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv