Prym

Ergonomisk Rundpind

Vælg Længde / Tykkelse

Prym Ergonomiske rundpinde er lette og fleksible kvalitetspinde, der er utrolig behagelige at holde på. Rundpindene er ergonomisk udformet, så de ligger godt i hånden på dig, og du kan strikke i mange timer, helt uden ømme hænder og håndled.

Pryms Ergonomiske strikkepinde vandt i 2016 Red Dot Design Award, en årlig produkt- og designkonkurrence, hvilket må siges at være et kvalitetsstempel af fineste klasse.

Kablet er lavet i tyndt stål, der gør kablerne fleksible og modstandsdygtige, så de nemt kan foldes sammen uden risiko for at der opstår knæk.

Rundpindene fås i to længder: 60 og 80 cm, og forhandles i størrelser fra 3-12 mm.

Vær venligst opmærksom på at pinde op til str. 4 mm er runde, mens pinde fra str. 4,5 mm og opad er trekantede.


Else Marie Andersen

Har aldrig haft en bedre rundpind. Strikker for første gang nu helt jævnt på vrangpinden i glatstrikning. Virkeligt godt greb og en wire der ikke snor. Virker solid og kan holde i mange år. Knækket ikke efter en sidder oven på strikketøjet ;-)


Birgitte Lehmann

De er totalt fremragende. Elsker at det er en beklædt stålwire mellem pindene. Den retter sig ud med det samme og genere ikke under strikning. Ønsker at disse kan købes i alle str.


Ulla steffensen

De bedste ergonomiske rundpinde. Wiren snor ikke, den runde spids er perfekt. Især til fingre der er slidte i ledende. Super.


Majbrit Burghardt

Det ville vær rart, hvis man kunne få dem i 40 /60 cm / 3 og det samme i 3,5
da jeg for det meste strikker i den styrke


Anne

Den bedste rundpind jeg har prøvet. Ligger helt perfekt i hånden. Har strikket et stort tungt tæppe på den.


Skriv en anmeldelse

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv