Prym

Ergonomisk Strømpepindesæt

20 cm

OBS! Dette produkt udgår og lageret skal tømmes - Gør et KUP inden det er for sent

Prym har sammensat dette helt igennem tjekkede strømpepindesæt, som er oplagt for dig som sætter pris på god komfort når du strikker strømper. De ergonomiske strømpepinde er lette, flexible, let bøjelige, og så er de lavet af et syntetisk materiale af høj kvalitet. De har dråbeformede spidser, som glider nemt gennem garnet, og samtidig sørger for at garnet ikke glider så nemt af spidserne. Derfor er pindene også gode for nybegyndere. Strømpepindenes unikke, trekantede form på skaftet, hjælper maskerne til at glide ubesværet langs pinden uden at du skal bøvle med at skubbe dem på vej.

Med disse pinde er du oven i hatten fri for de velkendte klik-lyde, der typisk kommer når du sidder og strikker. Pryms ergonomiske strømpepinde er nemlig dejligt lydløse! 

I dette eksklusive sæt får du fire sæt strømpepinde i størrelserne 2,5 mm, 3,0 mm, 3,5 mm og 4,0 mm, som alle er tildelt hver sit farvedesign, for nemt at kunne se forskel. Størrelsesangivelsen er naturligvis også skrevet på hver pind, og det farveharmoniske design går igen på emballagen, som lige giver prikken over i’et.

Summasumarum har du her den perfekte gave til én, som sætter pris på både kvalitet og design.

Pindestørrelser: 2,5 mm - 3,0 mm - 3,5 mm - 4,0 mm
Materiale: Plastik
Farve: Alabasterhvid
Antal pinde i hver størrelse: 5 stk.
Længde på pinde: 20 cm


Der er ingen anmeldelser for produktet.                    

Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv