Topbar
Spar op op til 62% • Gør et kup! KLIK HER >>

Hobbii

Fantasy

Bulky 100% Premium Polyakryl

Spar 20 kr. 33 kr. 53 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Brand:
  Hobbii
 • Indhold:
  100% Polyakryl
 • Vægt:
  100 g
 • Løbelængde:
  150 m
 • Garngruppe:
  Bulky
 • Anbefalede pinde:
  6 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 15 m x 20 p
 • Anbefalet hæklenål:
  6 mm
 • Vaskeanvisning:
  Maskinvask 30ºC / Må ikke stryges / Let tørretumling / Tørres fladt
 • Hashtag:
  #hobbiifantasy

Fantasy et fyldigt, blødt garn med dybe farver, som minder om et kalejdoskop. Her får du det blødeste akrylgarn med en lækker fyldighed, som gør garnet til en drøm at arbejde med. Det luftige garn er nemt at strikke med, og maskerne lægger sig pænt side om side, hvilket blot fremhæver de mange smukke farver.

Fantasy er spundet i en premium akryl af højeste kvalitet. Fibrene er bearbejdet i flere trin for at gøre kvaliteten optimalt blød og luftig, hvilket tydeligt mærkes på Fantasy. Derudover tager fibrene også rigtig godt imod farve, så Fantasy har en smuk farvedybde, der kun gør den endnu mere eventyrlig at se på. De flotte farvekombinationer mixes med hinanden og ændrer sig undervejs igennem nøglet og giver et afvekslende flow, mens man strikker eller hækler i garnet.

Fantasy er et godt valg, hvis du ikke tåler uld eller hvis du ønsker at bruge en garnkvalitet uden animalske fibre. Garnet føles behageligt mod huden og kan bruges af både børn og voksne uden problemer.

Med Fantasy er det virkelig kun fantasien som sætter grænser. Garnet kan bruges til alverdens projekter – inklusiv tøj, sjaler, tæpper og accessoires.


Garnet er OEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret (nr. 1976-294). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/


Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (3)

Lizzi Ullner

Dette garn i farve nr. 1. Har jeg købt 10 nøgler af. Jeg synes det er det blødeste og lækre akryl garn jeg kan tænke mig. Garnet ligger super godt i hånden når jeg hækler med det. og farverne kommer virkelig til sin ret, på den måde at garnet er sammensat. Jeg går og venter på at garnet skal komme i shoppen igen, for jeg mangler 6 nøgler af dette skønne og dejligt bløde garn.


Sabrina

Det her garn er SÅ BLØDT! Jeg er helt vildt med det, det er lækkert at hækle med, farverne er super fine og har et rigtig godt spil. Jeg er mega tilfreds og vil helt klart købe mere af det her garn.

(Købte nr. 4 - Space Creation)


Pia

Farven på 05 er helt fantastisk og strålende, meget flot og tykt garn. Jeg har hæklet en poncho.


Katrin

Super lækkert og blødt garn.
Dejligt og nemt at arbejde med.
Jeg har lavet en sweater af det.


Line Wang

Blødeste, lækreste garn.
Elsker dette garn. SÅ blødt og vamset. Og dejlige farver!


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv