Først til mølle!   🎈SUPER-UDSALG 🎈   Spar op til 67%

Hobbii

Adventskalender til Strikkere

Spar 50%
Spar 350 kr. 349 kr. 699 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Vi, her hos Hobbii, knuselsker juletiden. Vi elsker hyggen der følger med adventstiden, duften af småkager i ovnen, julepynt, der bliver fordelt i hele huset, ilden i pejsen og ikke mindst stunderne med garnet i hænderne.

Men at vente på jul kan også være lidt svært, for aldrig føles 24 dage så lange som i december måned (endda 25 dage i nogle lande). Derfor vil vi hjælpe dig nemmere igennem den lange og hyggelige juletid. Vi har lavet en adventskalender til dig, der elsker strik - fyldt med overraskelser og julestemning!

Adventskalenderen består af fire pakker, og hver søndag i advent kan du åbne én af pakkerne. Hver pakke er en overraskelse af blandet garn og tilbehør, samt et link og en QR-kode til en helt ny opskrift, hvis du har brug for inspiration til hvad du kan lave af garnet i pakken. Og så har julemanden på vores lager også tilføjet nogle ekstra overraskelser, hvis jeg kender ham ret. Du kan bruge ventetiden på at finde 3,5 og 4,0 mm strømpepinde samt 5,0 mm rundpind (80 cm) frem fra gemmerne - dem får du brug for.

Adventskalenderen er også den perfekte tidlige julegave til en der står dig nær og som du ved elsker at strikke.

Vi håber, denne adventskalender kan bidrage til at din december bliver endnu hyggeligere. Rigtig god julehygge!


Vær venligst opmærksom på at adventskalenderen ikke egner sig til personer med uldlallergi.


OBS: Hvis du bestiller adventskalenderen sammen med andre produkter, bliver resten af ordren sendt i en separat pakke. Du betaler selvfølgelig ikke ekstra fragt, hvis det er i samme bestilling.

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (4)

Vita

Øv lige som jeg have købt min blev den sat ned.
Det skete også sidste år så tror at det er sidste gang at jeg køber advents kalenderen til strikkere.
Men garnet super dejligt.


Tim

Købt forrige år til min kone. Hun var ikke imponeret... så det køber jeg ikke igen.


Pia Nielsen

Fik i advents pakkeraf manden . Aldrig har jeg været så skuffet . Hvad skal man bruge en en notes bog til , når man ikke en gang får et par pinde man kan strikke med. Små ting bare til at lægge i skuffen øv øv . Det bedste der var for mig var , garn til et par strømper. Det er nok de dyreste par jeg nogen sinde kommer til at strikke. Vil aldrig nogen sinde købe igen.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv