Copenhagen Fibers

Fiber Bowl

OBS! Dette produkt udgår og lageret skal tømmes - Gør et KUP inden det er for sent

Glæd dig til at få denne sofistikerede garnskål i hænderne. Garnskålen tilføjer en snert af nordisk design til ethvert håndarbejdshjørne. Den ser dog ikke blot flot ud, skålen er også meget funktionel. Med sin minimalistiske udformning og sin høje vægt (knap 1200 g) sørger skålen for, at både din garnnøgle og skålen forbliver på sin plads. Vi har lagt meget vægt på, at hver skål har fået sin egen individuelle finish, dvs. hver skål er helt sin egen med sit helt eget udtryk.

Placér garnnøglet i skålen, træk tråden igennem det dertil lavede hul, læg låget på og hiv forsigtigt i tråden, når du skal have mere garn. 

Materiale: Gennemfarvet keramik
Mål: ca. 17 x 17 x 18 (højde) cm


Om vores keramikserie 

Keramikserien er produceret af en familievirksomhed i en lille bjergby i Xiamen provinsen. Keramikken er håndlavet, hvilket giver beholderne ekstra meget charme. Små variationer i overfladen og formen er en naturlig og charmerende del af produktionen. Hvert styk har fået sit helt eget udtryk. Hver og én beholder er et unika - ikke to er ens. 

Klare linjer, stilrenhed, tidsløst nordisk design - det er nøgleordene for serien.

Serien består af en række smarte mindre og større krukker og vaser til opbevaring af dine redskaber; alt fra større strikkepinde til de helt små maskemarkører kan finde plads i de forskellige skåle.

Keramikken er eksklusivt rå og gennemfarvet. Ydersiden har et flot mat finish, hvilket giver de forskellige skåle og vaser et underspillet og meget elegant udtryk. Indersiden derimod er glaseret i en nedtonet gennemsigtig finish, som får den til at skinne.

Giv dit håndarbejdshjørne sin helt egen personlighed med et strejf af nordisk design med vores stilrene keramikserie.


Anna Helena Toft

Dejlig garn-holder. Den er rumlig, og den er smuk og enkel.
Er blevet helt vildt glad for den.
Da jeg havde kigget på hobii´s hjemmeside for første gang, var denne garnholder, en af de første produkter, jeg lagde mærke til.


Carina

Så smuk og funktionel! Den står fast på bordet og er pæn i indretningen


Kirsten

Så fin skål. mit garn glider fint - også med dobbelt tråd!


Louise

Virkelig smuk og lækker kvalitet


Stine

Smukt håndværk og meget anvendelig, da garnet triller uden problemer pga. glaseringen indeni. Jeg har oplevet at garnet til tider godt kan smutte ved siden af selve hullet og sidde lidt fast mellem låget og selve skålen. Men jeg vil klart anbefale den, netop fordi den HAR låg, så garnnøglen ikke hopper ud.

Står smukt sammen med de øvrige ting i "serien"!


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv