Hobbii

Filttaske

Vælg farve:

Denne store, filttaske er alt du behøver for at kunne tage alle dine igangværende projekter med dig. Denne taske er forholdsvis stiv i materialet, så du kan også bruge den til at opbevare alle dine kreationer, garner og tilbehør i, når du er derhjemme, eller du kan lukke den simple magnetknap og tage den med dig, hvor end du går. De stærke nylonhåndtag gør tasken behagelig at have på og nem at bære.

Indeni finder du tre lommer til opbevaring: en større lomme der kan lukkes med en lynlås og to mindre, åbne lommer. Du kan bruge disse lommer til at opbevare ting som strikkepinde, hæklenåle og andet tilbehør i. Tasken kan indeholde ca. 40 nøgler à 50 g.

Detaljer om tasken:

Højde: 34 cm uden håndtag, 56 cm med håndtag
Bredde: 57 cm
Dybde: 23 cm
Længde på skulderstropper: 105 cm
Materiale: 100% polyester
Vaskeanvisning; Kan vaskes i maskinen

Skønne indvendige detaljer:

Større lomme med lynlås (24 cm)
Mindre, åbne lommer (9 cm og 14 cm) 

lene

virkelig stor og rummeælig taske. jeg kan godt lide at opbevare mit projekt samlet, så jeg har alt garn, opskrift, saks og hæklenål/strikkepinge i samme taske.

jeg skulle til at lave dinotæppet i snuggle og købte 12 nøgler, da det skulle være lidt større end i opskriften. alle 12 nøgler kan sagens være der + opskrift og hæklenål.

tasken er stabil og af tykt filt. den bliver jeg glad for, især da jeg allerede har købt garn til tæppe nummer to :-)


Anne Kirstine

Elsker den her taske. Den er præcis så stor at jeg kan have mine store projekter i den. Der er 2 små lommer med lynlås på indersiden som jeg bruger til de småting, som projektet kræver. Og så er den jo billig! Rigtig glad for min taske!


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv