Prym

Ergonomisk Fingerbøl

Vælg Størrelse

Pryms ergonomiske fingerbøl er den næste generation af fingerbøl. På grund af den ergonomiske pasform sidder fingerbølene ekstraordinært godt på fingrene, slidsene i siden og på bagsiden forhindrer fingeren i at svede ved længere brug, og så kommer den i fire forskellige størrelser, så du med sikkerhed kan finde den helt perfekte størrelser til netop dine fingre.

Fingerbølen er lavet af blød plast og med en skive i hård plast foran, som hjælper til at skubbe nålen igennem det stof, du arbejder med, ligegyldigt om det er læder, møbelstof, denim eller lignende. 

Materiale: Blød og hård plast
Størrelser: S-XL

Størrelse S: Ydre diameter ca. 1,8 cm / indre diameter ca. 1,5 cm
Størrelse M:  Ydre diameter ca. 2 cm /  indre diameter ca. 1,7 cm
Størrelse L: Ydre diameter ca. 2,2 cm / indre diameter ca. 1,9 cm
Størrelse XL:  Ydre diameter ca. 2,4 cm / indre diameter ca. 2,1 cm

Anette

Efter det sidste broderiprojekt i meget fine korssting, på hørlærred, havde jeg huller i pegefingeren, som tog lang tid om at hele... Det gjorde vandvittigt ondt, når den meget tynde nål ramte et hul imens man syede. Selvom jeg var skeptisk, prøvede jeg at købe to fingerbøl til de to fingre der altid var i brug, når jeg syede.
Det har jeg ikke fortrudt! Min pegefinger fik desværre et hul inden fingerbøllene kom, selvom jeg passede på.
Men de her fingerbøl er intet mindre end perfekte til at broderi fint broderi med. Også selvom jeg tænker at en tyk læder-tut på fingrene sikkert også kunne gøre tingene nemmere. Så kan jeg kun rose Prym for alle de detaljer de har tænkt over i fingerbøl-design-processen. Jeg kan sågar finde på at vende det om, så fingeren får luft på andre måder, og det klarer det også til UG kryds og slange. Ekstremt anbefalelsesværdigt køb, som jeg ikke tror nogen vil fortryde, når først de har haft et på fingeren!


Anette

Anmeldelse fortsat:

En af de mange fede ting ved de her fingerbøl er, at Prym har lavet hul i pappet bagpå, så man kan stikke fingeren ned og prøve det på, før man pakker det ud, så man ihvertfald får en indikation af, om det er den rigtige størrelse. Det er virkelig smart!


Majbritt

Sidder godt på fingeren. str. small passer perfekt, mærker nærmest ikke at jeg har det på.


Ena

Jeg købte str. M pga. Tidligere anmeldelse, der skrev, at L var for stor til hende, men medium er stadig i den store ende til mig, men hvis jeg bruger den på den midterste finger, passer den ok.
Kvaliteten er rigtig fint.


Line Gregers

Fedt at man nu kan få dem hos hobbii, det ville dog være dejligt hvis hvis de også kom i ekstra small.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv